tirsdag 16. januar 2018

Brannmaling treverk

Brannmaling av trevirke. Forskjellen er at malinglaget ikke endrer brannegenskapene til trevirket, slik at brannbeskyttelsesmaling må gjøres på alle utsatte kanter f. Fremgangsmåten er enkel og går over tre opprasjoner, brannbesk_staal. Vannbasert brannmaling fraPROTECTA steel safe.


For bruk på trekonstruksjoner, beregnet spesielt for innvendig bruk mot spredning av brann.

Kleber til tre, fiberplater, gips, betong og lignende materialer. Høykvalitets vannbasert brannbeskyttelsessystem. Jeg mener bygningsmessig brannsikring bør være en del av malerfaget, spesielt med tanke på fuging og brannmaling av stål og tre.


Malere har den kunnskap de trenger om påføringsteknikker. Det kreves kompetanse for å kunne gjøre dimensjoneringer og sørge for at . Moelven Wood kan levere brannhemmende trebeskyttelser, i form av brannmaling. Denne brosjyren vil presentere muligheter innen brannmaling.

I store offentlige bygg er det strenge krav til brannbeskyttelse, og dermed lite trebruk. Nye brannimpregneringer kan likevel nå gjøre det mulig å benytte seg av tre i bygg som tidli gere har måtte bygges benytte seg av sten og betong. Ved manglende vedlikehold av toppstrøk og betydelig slitasje må ny brannmaling påføres før videre toppstrøksbehandling.


Ved synlig endekapp av bordet må det påføres brannmaling på kappflaten. Ved levering av et prosjekt sender vi med brannhemmende maling for flekking av endekappet. Satgun Hus i brann, der dør . I store eller offentlige bygg er det ofte krav om brannbeskyttelse, og tidligere innebar det at man ikke kunne bruke . TEKNOS BRANNBESKYTTELSE: InnTre produserer og leverer brannbeskyttet, utvendig kledning med brannteknisk klassifisering. Kledning behandlet med Teknos FR Facade gir muligheter for bruk av tre innen nye bruksområder. Vi fører også brannhemmende maling og lakk for treverk.


Har også vært borti et prosjekt der det ble benyttet brannimprignert treverk , det var grisedyrt! Og godkjenningen på dette er ikke allverden heller). Når det gjelder struktur på brannmaling er jeg enig i at denne kan være veldig grov, men dette kommer igjen helt ann på typen.


I og med at det er snakk om til . Trevirke kan beskyttes med brannmaling , brannlakk eller med impregnering. Impregnering kan også benyttes på tekstiler.

Bruk av brannhemmende overflatebehandling kan gjøre det mer aktuelt å bruke materialer som tre og sponplater. Konstruksjoner kan isoleres for brann ved hjelp av plater eller brannmaling. Kabelmaling er en brannbeskyttende maling som under . Isolasjonsplater velges med en. For at brannmaling skal fungere tilfredsstillende kreves det at den har mulighet til å ekspandere. De tre vanligste konstruksjonsmaterialene er betong, stål og tre.


Nye produkter og ny påføringsteknikk har ført til at brannmaling i dag fremstår med en helt ny overflatefinish. Biokjemi Norge AS : Ønsker du å beholde og bevare det orginale utseendet på treverket og samtidig opprettholde brannkravene? Med klar brannhemmende lakk kan du nettopp det! Tilfredstiller B sd .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.