fredag 19. januar 2018

Benkeplate maxbo

Hos MAXBO finner du et godt utvalg av benkeplater i ulike materialer av høy kvalitet. Kjøp på nett eller i butikk. Solid 27mm benkeplate i heltre eik, med avrundet front. Benkeplaten egner seg til kjøkken, kjøkkenrenovering, spesialt.


Stål, tre eller porselen, knott eller håndtak?

Kanskje breddetilpassede greplister, “push-to-open”-løsninger eller motordrevne skuffer? Det gjelder også benkeplatene. Her kan du velge mellom bl.


Fibo-Trespo benkeplater er bygd opp med kjerne av spon som er belagt med Fibo-Trespo høytrykkslaminat på overflaten og papirsperre på baksiden. Platene leveres med postform kanter – laminert, avrundet kant på en langside. Alle laminat- benkeplater fra FT er: lysekte, tåler 2g . Det skal kanskje ikke mer til enn en ny benkeplate og noen strøk med maling for å få følelsen av å ha et nytt kjøkken.

Men før du tar mål og kaster ut den gamle benkeplaten , bør du notere deg et par ting. Også kategorigruppesjef i Maxbo , May Britt Askvik, mener at stein er klassisk og gjør seg godt som benkeplate. Granitt, marmor, kompositt og corian går aldri av moten. Hvor holdbar en kjøkkenbenk av stein er, kommer an på type stein og hvor hard den er. Spør en ekspert før du handler, sier hun.


Noen som vet om de skjærer benkeplater på Maxbo Hvam? Vi vil oppgradere benkeplaten på kjøkkenet, men vil bruke minst mulig penger på det. Er det mulig å male benkeplaten , og vil det holde? Og hvis vi velger å skifte benkeplaten , må vi da også skifte vasken? Kokeplaten er relativt ny, så den også vil vi beholde) Evt.


Grå eik laminat benkeplate fra Maxbo selges! Jeg har prøvd å få anbud på utfresing men fikk så mye useriøse henvendelser. Har skaffet meg sirkelsag med . Er du på jakt etter en benkeplate i stein til ditt kjøkken?


Her finner du våre forhandlere, som formidler 1 ekte, norsk stein fra Lundhs Real Stone.

De vil hjelpe deg dersom du har spørsmål eller ønsker rådgivning og tilpasning. Godkjent for norske våtrom. Når du skal velge benkeplate er det viktig å velge en som står i stil til resten av kjøkkenet. Fibo benkeplater er bygd opp med kjerne av spon som er belagt med Fibo høytrykkslaminat på overflate og sperre på bakside.


Hos BAUHAUS får du alt under et tak - vi tilbyr bransjens største utvalg til både proff- og privat kunder. Men siden det er så mange leverandører som tilbyr forskjellige priser så blir det vanskelig å bestemme. Trenger derfor tips til gode leverandører som tilbyr kvalitet, gode løsninger og rimelige priser. Har noen erfaring med kjøkkenet fra Maxbo ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.