tirsdag 26. desember 2017

Stål og landbruksbygg as

Stål- og Landbruksbygg AS leverer bygg til landbruks- og industriformål. De bærende konstruksjoner i våre bygg er laget av stål. For øvrig tilpasser vi byggene med materialer i henhold til kundens ønsker.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Stål- og landbruksbygg AS leverer driftsbygnigner i stål, til norsk landbruk og industri.

Stål- Og Landbruksbygg As - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Bygge garasje fra A til Å - en film fra MAXBO - Duration: 1:08:05. Skriv ut Kontakt forhandlerGå til webside. Re: redskapshus med gårdsverksted.


Stål og landbruksbygg får skryt av de som har kjøpt vet jeg. Fikk tilbud fra dem på litt forskjellige løsninger, men det blir ikke billigere enn å bygge i tre. Iværtfall ikke om man skal isolere.

Jeg hadde bygd i tre og kjøpt precut fra PH takstoler. Det blir helt sikkert billigst! Selskapsform, Privat aksjeselskap. Virksomhetstype, Hovedkontor. Hugaas Entreprenør leverer bruks- og produksjonsklare bygg til landbruk og råbygg til landbasert fiskeoppdrett.


Vi er markedsleder i Norge på bygging av kyllinghus, kalkunhus og produksjonshus for ruge- og konsumegg. For produsenter i verdikjeden for slaktekylling leveres produksjonsklare hus med nødvendig varme, . STÅL- OG LANDBRUKSBYGG AS. De siste årene har det kommet flere løsninger, fra industribygg som stål , sandwich- og betongelement. Fordi betongen har en status som evigvarende har det blitt brukt mye betong i landbruksbygg opp i gjennom tiden. De senere årene har økt belastning gjennom for eksempel mer mekanisering . Priseksempel gjelder frem til 01.


Pir sandwich på vegg og tak og som en standard material-sats EXW. Vårt hovedlager i Falkenberg – Sverige. Frakt, vinduer, dører og porter, etasjeplan, delingsvegger, trapp, etc.


Trykk for å vise flere1Ingen flere treff å vise.

Nord-Norge Vestlandet Trøndelag Østlandet Sørlandet 0. Bergen by Oslo by Stavanger by 0 . Da kan det lønne seg å be oss om et tilbud. Våre stålbuer leveres oftest med rette bein slik at du får større innvendig volum til disposisjon. Vi kan også levere stålbuene med dimensjonering for taljelast. Vi leverer også tak og veggplater for uisolerte bygg. All utforming og dimensjonering av konstruksjonen gjør vi sam.


Flere interesserer seg i vår stålhall i bruk som landbruksbygg. Med en god beskyttelse for buskap, mennesker og maskineri er vårt landbruksbygg et godt alternativ til tradisjonelle driftsbygninger. Tilbud: 10xmeter lagerhall, stålhall , garasje, landbruksbygg o. Stålhall selges - hyggelig tilbud på stålhall på 10xmeter.


Hallen kan leveres på få uker (kun frakttid - evt. montasje i tillegg). PRIS Byggesettet som vist på tegningen kan vi nå tilby til ca. Dagens moderne driftsbygning er : En hall bygget opp av treleddsbuer, gjerne av stål. Eneste begrensninger synes å være himmelen og avstanden til nabogrensa. Bygningene er konstruert for flatt terreng . Vi produserer en rekke stålkonstruksjoner til bruk innenfor oljeindustri, landbruk, elektro og kommunal eiendomsforvaltning.


I tillegg har vi egne produkter som produseres ut fra års erfaring. Dette er i hovedsak innredninger til landbruksbygg , komplette bygg for landbruk og marinasystemer for småbåthavner. Jim-André Nesse har jobber oppført på profilen. Robertson Nordisk AS kan skreddersy alle .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.