onsdag 13. desember 2017

Lister vindu

For å få en pen avslutning til gulv, vegger og tak, burde du montere lister. Listverk kjøpes i løpemeter eller faste len. Har du valgt riktige lister ? Det er ferdig, men det mangler lister , sier mange som har pusset opp.


Nå er det på tide å gjøre det ferdig.

Fôringslister brukes til å dekke skjøten mellom karm og vegg, og listene gir en flott innramming av dører og vinduer. De festes vanligvis med dykkert. I denne artikkelen gir vi deg tips og råd i forhold til innendørs listverk , blant annet. Vinduslister kan du bytte selv. Her er en enkel fremgangsmåte for å bytte lister rundt vinduene.


Mest populær, Alfabetisk. LISTVERK BRANNMUR FURU 09X034.

Først skal listene som omrammer vinduet gjæres i hjørnene (grader helt riktig, om da ikke huset har seget mot en av sidene). I tak går dette rimelig greit, men rundt vinduer. Interiørtrender og tips for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om Male lister , vinduer og dører, gjør-det-selv, video, forhandlersøk og. Utvendige lister til vindu.


OK ut, men listene på sidene er ikke bra. Men hvordan fester listene rundt? Jeg er vant med at man fester spiker i kledning og rammen til vindu , kan jeg fremdeles gjøre det samme? Lær mer om listverk i gamle hus, les mer. Bildet over til høyre: List 45xsom er benyttet til bla.


Illustrasjon: Stiltre AS). Av høykvalitets furu og eik. Produsert av FSC-sertifisert fabrikk.


Riktig listverk bidrar til å understreke og fremheve særpreget i din bolig – listverket er kronen på. En riktig karmlist rammer inn og fremhever dører og vinduer. Forskjellige typer lister.

Utforming, tykkelse og hardhet varierer ut fra hvor listene skal plasseres. Disse listene rammer inn dører og vinduer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.