onsdag 20. desember 2017

Høyde vegghengt toalett

Jeg lurer bare på hva som er normal monteringshøyde for vegghengt toalett. Jeg skal til å støpe gulv og antar at gulv med varmekabler og flis . Hor mora mi så har det blitt montert vegghengt toalett som er litt for høyt.

Dette gir grei høyde på doen, mener det ligger på ca cm overkant . Høyde for montering av vegghengt toalett. Rørlegger var og monterte sanitærutstyret på fredag, . I boka vises høyden 4– 4mm til topp porselen for vegghengt klosett.

Har fått nytt vegghengt toalett som jeg snart blir sprø av. Det er vel ikke ekstremt høyt, med tanke på at normal sittehøyde på en spisestol er . Hvis du skal flislegge gulvet så husk å ta høyde for en oppbygning . Dersom vegghengt toalett bruk utenpåliggende sisterne. Alternativt vegghengt toalett med støtte for. Tetti kasse 22xcm for vegghengt toalett.


WC-elementet skiller seg fra det topp-/frontbetjente med sin standardhøyde på min. Sisterne GD med liten inspeksjonsluke; 1cm konstruksjonshøyde; Til forveggs- eller elementmontasje; Stålramme, pulverlakert, selvbærende . Et populært vegghengt toalett fra Cersanit med dobbel spylefunksjon.

Geberit Monolith toalettmodul er tilgjengelig i to høyder: 1cm og 1cm, egnet for Geberit Monolith servantmodul - og kommer i tre modeller for vegghengt . Et vegghengt toalett gir mulighet for montering i individuell høyde. Under toalettet vil det også være god plass til både rullestolens fotstøtter og pleiers føtter. R2095000: toalett, standard høyde, S-lås. Dette gulvstående toalettet gir sittehøyde på 4mm (uten toalettsete).


Tilpasses i høyde og dybde med tapetkniv eller tilsvarende. Mål og lag rørgjennomføringer og hull til trykknapp, . Porsgrund Seven D standard vegghengt toalett. Hygienic Flush vegghengt toalett med åpen spylekant. Et vegghengt klosett gjør baderommet enklere å rengjøre. Våre klosetter finnes med ulike høyde- og dybdemål.


Har sett vegghengte toaletter ned i 450mm dybde, og (innfelte) sisterner ned i. Sisterne på siden av vegghengt klosett har jeg aldri sett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.