torsdag 14. desember 2017

Grå veggmaling

Grått har gått som er farsott gjennom landet og erstattet mang en Egghvit vegg i løpet av de siste årene, – og det kan vi godt forstå! Fargen er verken helt grå eller helt beige, men er perfekt harmoni. En mørkere fondvegg bak peisen i LADY Balance 14Grå Skifer.

Sammen med grått og sort hever den et minimalistisk interiør. En lun gråtone som flere burde stifte bekjentskap til! Dette er en god gråtone for deg som ønsker varme grå farger i interiøret.


LADY Wonderwall, en vakker silkematt maling med helt unike robuste egenskaper.

Den er ekstremt slitesterk og flekkavvisende - som skapt for aktive familier. Jeg har så lyst å male stuen og gangen, men jeg finner bare ikke den riktige fargen til meg. Jeg ønsker ikke en greige farge, og heller ikke en . LYS GRÅ: Veggen bak sengen på soverommet er malt grå etter anbefaling fra.


En supermatt maling egner seg dessuten best til å skjule små . Fargen greige er verken helt grå eller helt beige, men er perfekt harmoni midt i mellom. En perfekt balanse mellom sorthet og diskret kulørthet. Fra å fylle hjemmene våre med hvitt, grått og sort interiør, tar fargene over i 2016.


GJØR DET SELV: Slik fjerner du gammel maling.

Midun Veggmaling er en hurtigtørkende veggmaling for maling i tørre rom innendørs. Den egner seg best til vegger av murpuss, betong, trefiberplater, gipsplater . Med de rette produktene til jobben kan du oppleve at maleprosjektet ikke var fullt . Gulaktige, hvite toner står ikke like godt til kritthvite vegger, til de populære rødlige greige-tonene, eller de mer kjølige og nøytrale grå- og blåtonene. Sammenlign tilbud på Grå veggmaling i kategorien Byggevarer fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Byggevarer ved hjelp . Vannbasert veggmaling som anbefales til bruk på ubehandlede, malte og tapetserte overflater innendørs. Malingen er perfekt til stue, soverom, gang og andre . Hvite, grå og beige farger Beckers Fargekart inne Fargekart med hvite, grå og beige farger fra Beckers. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og flere . Gir en matt, ekstra robust og smussavvisende . Vi skal pusse opp soverommet og jeg har en visjon om et med en grå maling med glitter på veggene. Har noer erfaring med å blande glitter i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.