tirsdag 12. desember 2017

Feste takstoler

Lær hvordan du skal montere takstoler på bygg. Jatak leverer takstoler i beste kvalitet. Grimstad Garasjene viser deg hvordan du monterer takstoler.

Som sagt så er ikke 2-4mm mye avike på store takstoler. Men de har bare et feste på takstolen og et feste på svil/stender. Her kan du laste ned en generell monteringsanvisning for takstoler i mindre bygg. Ansvarlig for utførelsen av bygget har hovedansvar for at konstruksjonene .

Takstolene skal forankres og avstives som forutsatt! Når – takstoler er montert, festes et skråbord. Montering av store takstoler følger prinsippet: ”De fem første”. Rett takstol skal på rett plass, snudd rett vei! Når – takstoler er montert, festes et skråbord fra.


Ved montering av takstoler, må beskrivelsen fra våre monteringsanvisninger benyttes. Dette for å oppnå maksimal styrke i konstruksjonen, og for å gjennomføre . Begynn med å feste takstoler ved den ene mønet.

Se til at den ligger godt og ikke vipper og skru den fast med lange skruer. Hvordan monteres egentlig takstoler uten å risikere at tømrerne faller ned eller får en takstol som velter i hodet? Når du gjenoppbygge et tak, vil du ha muligheten til å også endre strukturen på taket og at det ser annerledes ut. For eksempel, kanskje du vil lage mer tak plass . Er det greit at trekkerør henger løst mellom takstolene, slik at de kun festes på. Om du har et trekkerør på lofte som går ifra drager til drager uten noe feste . For å feste bunnsvillen, bruker vi slagdrill og borrer hull, og deretter slår vi ned.


Vi må sette opp stendere på gavlveggen når takstolen på gavlveggen er oppe. Gaffelanker 3anvendes i hovedsak som forbindelse mellom takstoler og. U-form anvendes til å feste søyler og stolper på et betongfundament eller i fjell.


Vinklene som er for takstolene, for at få disse skjult. Det er viktig at du bruker korrekt mengde av spiker, beslag og festemidler for å feste svillene og takstolene. Hvordan å feste takstoler til toppen av en blokk vegg Vegger som er bygget opp av betongblokk, som må være dekket med et tak, vil kreve bruk av en protokoll.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.