fredag 22. desember 2017

Feste lekter i betong

Hva er den enkleste måten å monter lektere på betong vegg i kjeller? Det finnes et utall av muligheter når du skal feste i betong, og i videoen over viser vår ekspert Per Christian Mathiesen hvilke metoder du kan . Da trenger du gjerne en plugg når noe skal festes.

Prøver man å bore et hull i betongveggen og så skru i en skrue rett inn i, graver man. Skal man feste lektere til en murvegg er spikerplugger, som egentlig er en skrue i en . Hurtig montering i betong og massive materialer. Typiske bruksområder for ekspresspiker er: Feste av lekter til betong og underordnet gjennomstikksmontsaje .

Det er som oftest enklere å sette opp nytt reisverk enn å feste lekter i betongen. Skru og evnt lim en bunnsvill på gulvet og en toppsvill i taket, . Hvilke festemidler du bør bruke til de ulike underlagene, er av og til gitt, av og til. Spikerplugg for innboring i mur og betong er en kombisak: Bor hull, bank inn . Har blitt fortalt av jeg bør lekte ut, og feste panelet til stenderne. Vi skal sette opp lister og lurer på om det er mulig å spikre rett i betongveggen, eller må listene skrus på plass?


Når du sier mur regner jeg med du mener betong? Altså, ikke sprekker i selve betongen, men overganene. Da må jeg feste stendere (de heter kanskje ikke det når de skal opp i taket).

Du risikerer heller ikke at lektene sprekker dersom du forborer og . Vi driver og pusser opp kjøkkenet i vår nye leiligheten og skal sette opp nye skap med benkeplate. Denne skal stå opp i mot en murvegg fra . Hvis du vil bore i svært hard betong, trenger du noen ganger en borhammer. Vent til boret har fått skikkelig feste før du bruker kraft på maskinen. Flisprodukter, maling, våtromsplater, verktøy, betongprodukter.


Alle kapasiteter er testet i betong C20/min kantavstånd 45mm,. Det kan bli problematisk å få festet det nye taket til betongen. Løsningen blir derfor å lekte ne for så å feste takpanelet i disse lektene, sier . I forbindelse med nedlekting av tak, trenger vi noen som kan feste trelekter til betongtak.


Det finnes et utall av muligheter når du skal feste i betong, og i videoen . Har et kjellerrom som idag består av betong vegger og tak. Enkleste måten å gjør dette på er å feste lekter til betongtaket med . ESSVE Heavyload lettbetongskrue er utviklet for tung montering i porøse materialer som lettbetong, Leca og Siporex. Den er utviklet for det nordiske klimaet og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.