torsdag 21. desember 2017

Designglass over kjøkkenbenk

Når det gjelder montering av glasset fra glamiTEC så kan det gjøres på to måter. Vi har forhandlere over hele Norge. Bestill designglass hos din lokale kjøkkenforhandler. Designglasset skreddersys til ditt kjøkken.


Motiv printet på baksiden av glasset.

Vi kan levere herdet glassplater som kan monteres over kjøkkenbenk. Herdet glass er ganger sterkere enn vanlig glass og kan monteres også bak koketopp. Området over kjøkkenbenken har mange funksjonskrav det må tas hensyn til. Det er mange ulike glasstyper å velge mellom når man skal velge glass over . Du kan enkelt regne ut pris på designglass eller ensfarget glass ved å klikke på knappen under.


Ta kontakt ved ønske om pris på våre øvrige glassprodukter. Hvis myke og uforstyrrede overganger er nødvendig for å skille ett rom fra et annet, og det legges vekt . Med en glassplate og egne motiver kan du lage en kjøkkenvegg utenom det vanlige.

ALTERNATIV TIL FLISER: Glassplate med motiver over . Benkeplater: -granitt -marmor . Glassplate over kjøkkenbenk Når du har bestemt deg for å gi litt freshnes til kjøkkenet ditt, hvorfor ikke. Vi leverer klart, farget og designglass. Hei, Jeg lurer på om noen her har erfaring med pris på glass til å ha på veggen over kjøkkenbenken.


Jeg har fått tilbud fra glassmester på . Hva har dere på veggen mellom kjøkkenbenk og overskap ? Images from Høybråten Glasservice As on instagram. Den gangen var forretningsideen designglass over kjøkkenbenker , for å erstatte tradisjonelle fliser. I dag er virksomheten utvidet til flere . Ensfarget glass, glass med motiv eller bilde trykket på glasset.


Glass mellom kjøkkenbenk og overskap. Påsketilbud - på alle glass over kjøkkenbenk !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.