torsdag 7. desember 2017

Beslag under ytterdør

Slik setter du inn ytterdøren. Påse att underlaget er i vater og riktig høyde. Viktig og tilpasse høyden etter gulvet på innsiden. VIKTIG med støtte under terskelen helt ut til beslaget. Se bilde A støtte under terskel.


Hekt av dørbladet, og plasser karmen i åpningen.

Pass på at karmen flukter. Gilje ytterdører er et høykvalitetsprodukt. NB: HC-terskler må ligge på flatt underlag og må ikke kiles. Det må sørges for skikkelig tetting mellom. Er det vanlig å få spesiallaget dette til egne behov hos blikkenslager?


Ikke funnet noen med egnet form. Eller har jeg bare hatt uflaks med utvalget på de byggesjappene jeg har . Hos MAXBO finner du et bredt utvalg av ulike dørbeslag og vindusbeslag. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i buti.

Om dør og karm er oppreist, må dørbladet løftes når døren skal åpnes. Dette for ikke å skade undersiden av dørbladet. Monter beslag i terskelens spor med egnet lim.


Det er viktig med understøttelse av terskelen helt ut til beslaget. SPESIAL EPISODE - Duration: 17:18. Begynn med å kontrollere at gulvet under døren er i vater. Dørkarmen skal alltid stå på flate klosser på vannrett underlag. Dørterskelen bør ha full understøttelse , siden vi tråkker på den.


Overkant av karmen bør også være i vater før videre arbeid. Rundt karmens vegger brukes kiler. Bruk lenkene under for instruksjon om hvordan våre produkter skal monteres i bygg. Ytterdører - Hjem DiplomatMontering av ytterdør. Avslutningsvis belistes døren og beslag under terskelen monteres.


Sett inn skjuleknotter i. Det første som møter deg og gjestene, er ytterdøra. Den er viktig for helhetsuttrykket, derfor bør du bruke litt tid på å velge en dør du liker og som står i stil med huset. Under kjellerdøren min som er en ytterdør er det vått når det regner. Ser ikke ut som det er fukt andre plasser enn akkurat under dørkarmen.


Mineralullremse med plast under terskelen og beslag fra underkant av terskelen på utsiden og tett med fugemasse.

Plasseres under dørstokk. Standard farge: Svart og hvit. Beregn 1mm omlegg i skjøt. Dersom vårt beslag ikke passer, lager vi beslag etter tegning som inkluderer mål og vinkler. Mer informasjon i brosjyre og på verform.


Produseres i flere lengder og farger, og er tilpasset dørene som butikken lagerfører. Optimera er Norges største aktør innen salg av byggevarer, trelast og interiør. For deg som proffkunde betyr det at vi. Profil - varmekabel og anslagslist. Det skal ikke brukes kiler under terskelen.


Oppretting av terskel gjøres ved bearbeiding av underlaget før døren settes inn. Montert understøtting. Beslag mot vanninntregning. Påfør herdende fugemasse enten under terskelen eller på understøttingen som anvist.


Terskelen på tofløyet dør skrues. Sparkeplate, terskelbeslag eller dørbeslag. For en oversikt over de ulike typene se vår pdf beslagsoversikt. Alt for hjemmefiksere til proffe.


NB: HC- terskler må ligge på flatt underlag og må ikke kiles.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.