tirsdag 7. november 2017

Øvernes skifer

FYLLMASSAR SKOGRYDDING. VERNES SKIFER SINE ARBEIDSOMRÅDER: NATURSTEINSMUR. Vi tar på oss oppdrag med muring av naturstein.


Skiferbrota på Øvernes Steinbrota ligge sentralt ved 1og herifrå leverer vi murstein til store delar av Sør Norge. Mer info om Øvernes Skifer.

Kontaktperson: Sjur Helge Ramstad . I skifersona ved Øvernes er det innimellom, i ei om lag 5meter brei sone, skifer med brukbar muresteinskvalitet. Lokalt finns også god stein for helleproduksjon. Dei mest kjende og største brota i Hordaland finn ein på Voss og på Sollesnes i Jondal. Også øvernesskiferen synte seg å vera godt eigna til helleproduksjon. Selskapsform, Avdeling.


Posts about Øvernes skifer.

There are no stories available. Web utvikling for firma. Webside for Øvernes Skifer. Murstein for natursteinsmur. Vi leverer både maskinstein og håndstein.


Stordalsvatnet til Tungesviksneset ved i Åkrafjorden i Etne. I Hordaland er det uvanleg å finne skifer. På Stuhaug Gardsmuseum i Sandeid i Vindafjord kommune i Nord-Rogaland står hus - alle tekt med skifer eller heller. Dette gjelder blant annet Øvernes -bruddet i Etne og Staupe-bruddet i Sveio - og, i større målestokk: Solesnes i Jondal. Looks like you've reached the end.


Wait while more posts are being loaded. Oversettelse av 'Delikt' til norsk i tysk-bokmål ordbok - Flest oversettelser, helt gratis. Skifer AS primære kategori er Grossister.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.