fredag 10. november 2017

Trapp inspirasjon

Med trappefornyer får du enkelt en trapp som ser flunkende ny ut. En stilig trapp kan fungere som et smykke i huset ditt. Bare se på disse lekre eksemplene i betong, stål og tre! Her vil du finne inspirasjon til ny trapp , kanskje en ny drømmetrapp.


Inspirasjon og tips til oppussing av trapp og trapperom.

Vanger er av HPL- kunstoff. Foldetrapp med sentervange. Her får du tipsene du trenger. Her er det viktig å ta hensyn til hvilken type trapp det er og hvilke farger . Definitivt annerledes enn den gode, gamle furutrappa.


En trapp er i mange tilfeller også noe som løfter husets identitet. For mer inspirasjon se websidene til våre leverandør av trapper stryntrappa.

Hvordan skal spiler, konger og håndrekke se ut? La deg inspirere av trapper i hage, park og bysentrum › Bilder med ideer som inspirerer. Se flere bilder og bildegallerier i våre inspirasjonssider.


Vi produserer og monterer trapper på skreddersøm. Erøyvik Trevare as - Moderne trapp i eik og glass, repotrapp Erøyvik Trevare as. Idag er det et kjempetøft gulv som premie. Nå til dagens inspirasjon (på tide, tenkte du sikkert.hehe). Noen som vil vise frem sin innetrapp?


Trappen er smykket i huset. Lystips og inspirasjon. Er du lei av din gamle trapp , eller kanskje du ikke legger merke til den lenger. Mange av oss er så heldige å ha en trapp i boligen vår, men dessverre blir denne delen av boligen ofte glemt.


Et trapperom er et areal vi bare . Her er sju smarte ideer til inspirasjon for å utnytte plassen under trappa – og så kan du skreddersy det lille rommet akkurat som du vil!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.