torsdag 23. november 2017

Takplater stue

Byggevarer - takplater, takpanel og takbord. For deg som skal bygge nytt eller pusse opp. Popularitet, Navn (A-Å), Navn (Å-A), Pris (stigende), Pris (synkende).

Huntonit Symfoni Hvit er en ferdigmalt veggplate med inspirasjon fra naturen. Visuell overflate med følbar overflatestruktur gir taket særpreg og personlighet. Denne familien har fått en helt ny stue og kjøkken med SAGA Nordic Timber på gulv og Smartpanel Veksel på vegg.


Har akkurat lagt tak-ess i hele stue/kjøkkenområdet. Hadde jeg kun hatt taket å konsentrere meg om hadde jeg kanskje valgt gips, men synes . Vurderer dessuten å legge nye takplater på et soverom. Her skal det ikke monteres noen rosett, men . I så fall kan takplatene jevnes ut med sparkelmasse og armeres med en tynn underlagsduk.


Video som viser hvordan du monterer Huntonit takplater.

Alt fra takplater, benkeplater, veggplater, hobbyplater og gipsplater finner du her. Skal du lage et bord eller kanskje fikse opp veggen i stuen? Få tilbud fra flere leverandører fra Lillehammer. Anbudstorget har over 50leverandører i mer enn bransjer. Vet rive eksisterende tak i stue og kjøkken, og erstatte med takplater.


Mulig maling av vegger i de samme rommene, avhengig av kostnader. Riving av eksisterende papptak med tilhørende lister i stue på ca kvadratmeter med skråtak. Tak-Ess eller liknende pluss ca meter taklister.


Trekt tak med sponplater over fra før, regner med at takplatene bare kan legges rett . Ferdigmalte takplater skal monteres på eksisterende gipsplater. Huntonit ferdigmalte panel- og takplater produseres i Norge av de reneste råvarer. Det er så utrolig deilig hvordan hvite takplater får alt til å virke større og lysere,.


I stuen nede går veggen inn, og takplater er ferdig i 'kassen'. Vi skal legge panel i taket på en stue som i dag har gammeldags hvitt papirtak. Disse kalles for takplater, men dersom du bruker de smale på cm.


Stue/kjøkken: 3-stavs eikeparkett, ferdigmalt panelplater på vegger, hvitfolierte. Bad: Flislagt gulv med varmekabler, flislagte vegger, hvitfolierte takplater, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.