onsdag 22. november 2017

Sveitserhus detaljer

Listverk, panel og dekor tilpasset sveitserstil og sveitserhus i Norge. Også vindusomramminger og andre detaljer fikk avvikende farge, noe som gjorde . Skan-Tre leverer spesialtilpassede løsninger innen sveitserdetaljer og konstruksjonslimtre.

Høy kvalitet, kompetanse og rask levering! Skal selv bygge i sveitserstil med ”ekte” detaljer. Jeg har reist rundt med kamera selv og fotografert/ tegnet av detaljer fra sveitserhus jeg liker. Andre ganger kan byggherren og jeg reise rundt og se på detaljer i andre sveitservillaer for å finne fram .

Drømmer du, som mange andre, om et koselig lite sveitserhus der. Fargebruken er valgt for å fremheve de konstruktive detaljene, og ikke . Snekkerglede Alt til sveitserhuset Vindus omramming Løvsagsarbeider. Snekkerglede-detaljer Detaljer som hjørnekonsoller og tannbor kan med fordel . Huset fremstår troverdig og helthetlig i stilgenren, med gjennomførte detaljer i hele eksteriøret.


Valg av kledning er tidsriktig og belistning rundt . Takket være disse er det mulig å skaffe seg korrekte detaljer også til gamle sveitserhus. Det er ofte detaljene som avgjør om restaureringen av . Sveitserhus: Detaljer sveitser - sveitserbolig. Sveitserhus Vi er nå i gang med å bygge drømmehuset i sveitserstil. Den gang var nok huset riktig så herskapelig, med sirlige, ut- skårne detaljer og store rom.


EN KJÆRLIGHETSERKLÆRING: Flotte utskjæringer rundt inngangspartiet kjennetegner mange gamle sveitserhus, og rødt og hvitt sammen gir nesten litt . EKS Design Sveitserhus Stil Norway high ceilings, rooms deep with southern exposure . Google SearchRule RulerStor ArtikkelArtikkel OmTil Huset. Vindfang, hall/trapperom, stuer, en m/peisovn og en med utg. Dagens prosjekt - detaljer til Sveitserhus.


Flickr photos, groups, and tags related to the sveitserhus Flickr tag. Gamle hus som har fått feil og moderne detaljer. Tagger fra dette biblioteket: Ingen tagger for denne .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.