onsdag 22. november 2017

Støpe trapp

Del 5: Støping av trapp (2005) Vi bygger garasje. Tekst og foto: Ove Elnan Trappeformelen sier at to opptrinn + ett inntrinn = cm (+/- cm). Trapper og fundamenter, levegger og blomsterbed - ja til og med grillplasser er noen av de tingene du kan støpe eller mure selv.

Støping av trapp: Arbeidstegning for forskaling. Noen som kan hjelpe meg med en tegning av hvordan jeg skal forskale . Hei, har nå snekret forskaling og skal til å legge isopor og armering i trappen og på platået, men jeg har noe spørsmål om selve støpen. Her kan du se hvordan du støper en trapp med Forsand tørrbetong.


Videoen viser hvordan selv den enkleste ting kan sies på en komplisert måte. Enten du skal støpe en trapp, fundament til tørkestativ eller annet, må du sikre deg mot teleskader om vinteren. Savner du også en trapp til terrassen eller uteboden?


Mer trenger du ikke for å lage denne trappen, som både er stabil og robust. Nå var det trappa sin tur, og på to dager ble den forskalt og støpt med god hjelp av Ottar sin tilhenger. Trappen han viser her er nesten vedlikeholdsfri og passer i de fleste hager. Trappen er stablet tørt, det vil si du slipper helt unna støping og du . Jobben går ut på å støpe en ny trapp til inngangsparti.


Den gamle trappen er fjernet etter drenering, men har igjen en del skiferstein, som. Få tilbud fra flere leverandører fra Trondheim. Anbudstorget har over 50leverandører i mer enn bransjer. Trinnene er laget av betong og festet til betongdragere.


Betongdragerne kan trolig brukes som underlag for en ny, støpt trapp. Imellom disse bedene skal det være en trapp da det er en svak helling. Trappen er inngangsparti til villa i boligstrøk.


Den er idag tørr selvbygget steintrapp, med trinn. Ny trapp ønskes støpt, med varmekabler og . Jeg hadde en del bruddskiferheller liggende, men var ikke lysten på å støpe en permanent tung trapp da jeg ikke var sikker på framtidig plassering av terrasse. Vi leverer trapper i ulike type varianter, herunder rettløp, sving og spiral.


Vi støper også trapper med ulike former for matriser og mønstre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.