tirsdag 21. november 2017

Radon smøremembran

Man kan også bruke et smøremembran for å sperre for radongass. I forbindelse med vårt godkjenningsarbeide med SINTEF Byggforsk har vi derfor valg å bruke en type smøremembran og en type membranduk. Easyflex er en smøremembran som er spesielt egnet som radonsperre. Den tørker som en hel, elastisk og sømløs membran som er vann- og radontett.


Membranen kan rulles eller påføres med kost på de fleste underlag.

Påføring er enkel og rask. Produktet er vannbasert, miljøvennlig og meget elastisk. Vi har lagt nye kabler og avretta.


Planen er å flislegge i morgen, men så kom jeg på at jeg kanskje burfe ha vurdert radonmembran. Jeg vet at det er målt ca 2bq tidligere. Spørsmålet mitt er: Hvis.


Både hva gjelder arbei ventetid mellom strøk og tørketid i etterkant.

Etter å ha drevet med radontiltak en del år, har vi både sett, hørt og prøvd mye. Ved rehabilitering av eksisterende gulv finnes mange produkter å velge mellom. Ofte er en kombinasjon . Membran gir en god effekt mot radon , men bare dersom den kan legges helt ut og opp på innsiden av yttervegg og bare da. Den var lett å legge og gav et godt resultat og kan trygt anbefales. Duken virker tykk og solid.


Det var ikke lett å ødelegge duken under håndtering, så den er trygg og solid å arbeide . Priser er inklusive alle materialer . Smøremembran på gulv: komponent sementmembran. En del av disse svakhetene løser man enklere med å legge radonmembran helt i bunnen av byggegruben, under all fylling. Men da er man ikke sikret mot radongass fra grus- og steinmasser i fyllingen over membran , og her er det flere som har brent seg. Dessuten må membran legges nokså dypt, med de . Vi trengte to ting, både en membran som var vanntett og en membran som sperret mot radon , forteller Pettersen Moe.


Da han fikk høre om sprøyteradonmembran på en messe begynte han å lese om produktene og fant etter hvert ut at han ønsket å gå for dette i stedet for en duk. Vanntett – men ” diffusjonsåpen”.

Vannbasert Bitumen smøremembran som skaper et tykt, tettende lag i ett strøk. Radon oppsporing i en skole. Den har et utmerket vedheft , og tørker til en sterk, svart sømløs fleksibel og vanntett membran. Eier du, eller har planer om å selge eller leie ut bolig? Kravet gjelder for alle boliger hvor eier ikke bor eller oppholder seg.


Det vil si alle utleieboliger, uavhengig av beliggenhet og hvem som er utleier etc. I tillegg gjelder kravet . Ettersom våren er i full gang og sommeren banker på døren, Pazkar Nor har unike miljøvennlige vannbaserte bitumen polymer membraner som raskt og enkelt gir dere en hel og sømløs membran som er 1 radon - og vanntett. Pazkar Nor importerer og har agenturet i Skandinavia på en miljøvennlig vann- og radontett membran som tørker hurtig og påføres med sprøytepistol. Kjemisk herdende, høyfleksibel membran - og tetteslemming.


Sammenlign Fjern sammenligner . Mataki benyttes som radonsperre og fuktsperre for gulv på grunn. I de siste årene har man blitt mer oppmerksom på at radon i boliger medfører økt helsefare. Derfor søker man å bedre beskyttelsen i bygget ved å legge inn et sperresjikt i grunnkonstruksjonen for å stoppe luft- og gasslekkasjer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.