fredag 17. november 2017

Oppussing av gang

Tre interiørarkitekter hjelper deg å rydde opp i gangen. Enten du planlegger oppussing eller kun små endringer, det er greit å få med noen . Med et virvar av dører, skråtak og liten garderobeplass var hele etasjen kaotisk.

Male innendørs, Tips innendørs og merket Hall/entre, Inspirasjon, Oppussing, Tips innvendig av lene. Trenger gangen din sårt en liten oppussing? Se disse smarte tipsene som er billige for lommeboka.


Nok et par rom i hjemmet vårt som er nesten, snart i orden.

Litt finish igjen så kan vi ta det rolig! Har knipset et par bilder av yttergangen og . Vi fortsetter videre med oppussingen i huset vårt, og siste prosjekt er gangen. Som med de fleste andre rommene i huset, så var furu . Gjør entreen din til et innbydende rom med funksjonelle løsninger. Her er et knippe smarte ideer som du raskt kan få til selv.


Vi har hatt planer lenge om å skifte ut kjellertrappen. Som dere ser var den ganske bratt og det var et tiltak å gå i kjelleren . Hadde jeg hatt hytte, hadde jeg hatt mye trepanel.

Vi monterer plater, legger fliser og monterer skap, hyller, speil og knagger. Gang: Gang: Før: ​Etter: (Døren inn til stuen er nå byttet, så nå er den rett ) Hva synes du? Gangen er ofte det første man møter når man kommer inn i ett hus, og derfor blir det . Vi har snakket om å ta en liten oppussing på begge barnas rom.


De hadde begge endret behovet mye siden vi fikset opp rommene deres, . Vi er i gang med oppussing av det som skal bli soverom, walk in-closet og gjesterom! En vegg er revet og to nye skal opp, og jeg tenker på . Oppussingen av kjelleren gjorde rommet til noe helt annet. Livet som huseigar betyr at du får sett mindre av verda, men at du får ein heilt ny ro over deg som aldri har vore .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.