tirsdag 28. november 2017

Obos vaktmester

OBOS tilbyr drifts- og vaktmestertjenester til boligsameier og borettslag i Oslo og Akershus. Trenger dere profesjonell hjelp til drift- eller vaktmestertjenester? Samvirkeforetaket Vaktmesterservice Innlandet, tilbyr som OBOS´ partner en rekke ulike drifts- og vaktmestertjenester til boligsameier og borettslag.


De løser vaktmester og vedlike-holdsoppgaver for de fleste virksomheter. Vaktmestertjenester; Containetutleie; Snørydding, strøing og salting. I tillegg kan vi tilby våre kunder spesialkompetanse på mange oppgaver.


Våre flinke fagfolk kan løse de aller fleste typer oppdrag.

Here are the top Vaktmester profiles at Obos on LinkedIn. Get all the articles, experts, jobs, and insights you need. Stillingene vil inngå i et team av driftsteknikere/vaktmestere som betjener eiendommer i Oslo.


Vi vet at en servicerettet og aktiv holdning mot kundene er . Vaktmester - vaktmester, vaktmestertjenester, renhol jobbfrukt, vedlikehol. OBOS er landets største boligorganisasjon med over 30medlemmer. Sameiet har avtale med OBOS Eiendomsdrift AS for vaktmestertjenester. OBOS foretar jevnlig kontroll av bygningene.


OBOS Eiendomsdrift AS fra Oslo Sentrum, Oslo.

OBOS Eiendomsdrift og vaktmester har kontorer her i Kværnerbyen, og kan derfor komme fort (så sant de er ledige). OBOS Eiendomsdrift AS fra , Sør-Trøndelag. Vaktmester - vaktmester, vaktmestertjenester, renhol vedlikehol jobbfrukt,. For dager siden - Driftstjenester er viktig for OBOS og OBOS' kunder, og Bøhler har store forventninger til at Vaktmesterkompaniet vil levere gode tjenester. Bankforbindelse er OBOS Banken og mottaksadresse er 9370527via Peppol/NETS.


Vaktmester i Etterstad Vest Borettslag heter Roger Nordlien. Vaktmester kan kontaktes: mandag til fredag. Som OBOS-medlem får du 50kr i rabatt på meglertjenesten ved salg av din bolig. Borettslagene i Kværnerbyen har avtale med OBOS eiendomsdrift AS om levering av vaktmestertjenester, tjenesten ivaretar følgende generelle . Vaktmester, Mostafa Mohseni, er på plass dager i uken.


For å styrke sin posisjon i et stadig voksende marked for vaktmester- og driftstjenester har OBOS kjøpt opp eiendomsserviceselskapet Gårdpass. Bedriften Obos Eiendomsdrift As i Oslo i Oslo kommune driver innen bransjen vaktmester. Vaktmester: Borettslaget kjøper vaktmestertjenester av firmaet Vaktmester.


Borettslagets forretningsfører er OBOS Forvaltning ved Sonja Tank-Nielsen. Borettslaget har avtale med vaktmester Vegard Furnes som vil utføre. Vaktmestertjenester omfatter: - Renholdstjenester.


Forvaltningskonsulent i OBOS: Peter Luis. Kontakt Vaktmester via mail eller fyll ut kontaktskjema. Brevpost : Åssida Borettslag, v/ OBOS Lambertseter, 11Oslo. RenBolig får fortsatt videreføre rabatten til alle OBOS-medlemmer.


Borettslaget har tegnet avtale med OBOS Eiendomsdrift om vaktmestertjenester. Det er utarbeidet egen vaktmesterinstruks, som omfatter .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.