tirsdag 28. november 2017

Grass hengsler

Grass er en sammenslåing av Mepla Alfit, Hetal samt Grass og har sitt hovedkontor i Höchst i Østerrike. Med produksjon i Tysklan Østerrike, Tsjekkia og USA tilbys et omfattende sortiment både når det . NIBU fører fullsortiment av hengsler, skinner, skuffesystemer og løftebeslag fra GRASS. Se produktoversikt her.


Hele dempeteknikken hos Grass Tiomos er usynlig integrert i hengslearmen. Det tekniske høyavanserede hengslen jobber som ett sveitsisk urverk i bakgrunnen og imponerer med sine unike dempe egenskaper.

Illustrasjonene i venstre marg linker mot hovedkategoriene. Mange av produktene kan ved større volum leveres på bestilling i andre mål og utførelser. Be om priser og spesialkataloger. Vi er også behjelpelig med å fremskaffe nye produkter . Epoq bruker samme bevegelige komponenter i alle våre kjøkken, slik som hengsler og skuffer. Vi bruker kjente merkenavn som Grass på skuffer og hengsler , og for eksempel Mora på blandebatteri.


Vi tilbyr derfor samme garanti på alle våre kjøkken, års funksjonsgaranti, og alle skuffer er testet for kg. Hengsler og dørdempere i god kvalitet. Forhindre skapdøren fra å slamre igjen og finn hengsler med hurtigfeste som enkelt kan monteres.

Har noen hengsler på kjøkkenet som jeg ikke aner hvilke dempere som passer til. Mulig noen av dere vet? Alt jeg vet er at kjøkkenet er. Hva mener du med produsent er ukjent, det står jo Grass på hengslene ? Interiør og Beslag AS har spesialisert seg på interiørbeslag og innredninger til kjøkken, bad og garderobe. Grass er et selskap basert i Tyskland som gjør hengsler kjent for både sin enkel installasjon og holdbarhet.


Grass hengsler kommer i to deler, hengslet arm og bunnplaten. De er mest brukt på skapdører og kan enten være synlig eller skjult. Gress hengsler kommer i en rekke størrelser, og hengselarmen kan justeres svakt . De er skjult hengsler installert på innsiden av en skapdør, noe som gir kabinettet et rent utseende.


I stedet for bare å ha . Spikkestad i Røyken kommune. Vi har agenturer på flere kjente merkevarer som bl. Solide hengsler og skuffeskinner fra GRASS med integrert demping leveres som standard i alle typer innredninger.


Vandrehall Kontorinnredning 1. Jobben er ikke ferdig før innredningen er fraktet og montert hos deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.