fredag 10. november 2017

Nordan toppsving

NorDan Toppsving er det eneste standardproduserte vindu som tilfredsstiller kravene til innbruddsikring med hensyn til press mellom karm og ramme. Handle Vindu NorDan Toppsving 3-Lags Tre billig, bekvemt og sikkert på nettet.

Vinduer med toppsving er praktisk og funksjonelt, og svært mange hus i Norge har akkurat denne typen vindu. Et større parti med hvitmalte Toppsving vinduer fra Nordan til sterkt reduserte priser. NorDan toppsving leveres med synlig og skjult beslag.


Kan vendes 1grader for vask fra innsiden. Med ett håndgrep vender du vinduet 180°, for enkel og trygg vasking fra innsiden. Effektiv barnesikring stopper likevel ethvert fluktforsøk . Med ett håndgrep vender du vinduet 180° for enkel og trygg vask fra innsiden. Klassisk utforming og svært god støydemping har gjort .

Klassisk og elegant med stort rom for individuell tilpasning. Toppsving inngår blant de utadslående vinduene fra NorDan som er spesielt designet for å passe . Tillpasset feste til stenderverk da de orginale ikke . NorDan Topp-sving ut (glideh.) Bredde 99cm x høyde 119cm. NorDan Toppsving er det eneste standardproduserte toppsvingvinduet som tilfredsstiller kravene til innbruddsikring med hensyn til press . NorDan horisontal glidehengslet (Toppsving) er et utadslående vindu som snur 180° på utsiden.


Vin- duet har ett håndtak nede som styrer en espagnolett. Sotra Bruk AS har stort utvalg i vinduer fra Nordan. Vi lagerfører både toppsving og sikkerhetsvindu fra Nordan, i en del størrelser.


Funksjon, utseende, kvalitet, materialvalg, energi og miljø, leveti glass, farger, vedlikehold – det er mange ting som spiller inn når du skal . NorDan Sikkerhetsvindu er et innadslående,. Tre ulike luftestillinger og full åpning .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.