fredag 10. november 2017

Hvordan måle ytterdør

Hei, jeg skal bytte en ytterdør til en balkongdør, men hvordan måler jeg riktig størrelse på den nye døren? Besøk våre nettsider her og finn din dør.

En pen ytterdør gir et godt førsteinntrykk av huset ditt – vi viser hvordan du. Første trinn er altså å måle opp størrelsen på døråpningen (inkl. karm) hvor . Mål oppgis alltid i bredde x høyde og alle mål gjelder for utvendig karm. For å være sikker på at du får riktig mål på ditt vindu er den enkleste metoden å måle det .

Alle målene skal inkludere karm eller evt den totale åpningen i veggen. Ved bestilling skal det oppgis bredde x høyde . Før du bestiller ytterdøra (hoveddør eller terrassedør) må du ta mål. Her viser vi hvordan du setter det fast, så vind og snø ikke ødelegger det!


Dørblad mål (B x H), Karmyttermål (B x H), Modul. I disse tabellene finner du våre standard mål på både dørblad og dør med karm. Mål riktig - Finn din dør; innerdører, ytterdører og.


Mål Når du har bestemt deg for en viss dør så skal du også.

Nøyaktige målinger er svært viktig når du måler en ytterdør. Flere målinger for å få den eksakte størrelsen på en dør, . Hvis du skal skifte ut en gammel dør, må du først måle størrelsen på døråpningen. En meterstokk er lett å bruke og gir nøyaktige mål. Rask levering fra Norges største Dør- og Vinduslager. I Norge har vi hatt et standardisert mål for innerdører.


Hvordan får vi en dør til ikke bare å holde kulden ute, men også å se innbydende og. KarKarmen er vanligvis laget av massiv furu og måler x 1mm. Skal du ha inn en dør, unngå å skru i døråpningen.


Vanligst er utadslående dør, som da har hengsler synlige på utsiden. Her viser Mogens deg hvordan du gjør det. Før du begynner å se etter en ny dør, bør du ta mål av døren som skal skiftes ut. En innbydende ytterdør påvirker helt klart helhetsinntrykket av et hus og.


I første omgang kan du bare måle selve dørbladet på den gamle døren og. Vi viser hvordan du velger riktig ytterdør og hva du må tenke på ved kjøp .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.