torsdag 23. november 2017

Lameller til skråvindu

Er det noen av dere som har lameller i stedet for persienner? Går disse an å feste skrått i overkant av et skråvindu ? Har et loftsrom som jeg trenger lysde. Lammegardiner i skrå vindu. Flere resultater fra forum.


Tilbehør: Feste Skråvindu - Kirsch-NO kirsch.

Komplement til lamellskinnen din. I de tilfellene du ønsker å montere lamellskinnen i et skråvindu , det vi si der overlisten ligger skrått, er denne leddhalsen nødvendig. Monteres på vognen i skinnen og på . Du kan også montere vertikale gardiner på et vindu med hellende karm oppe. Gardinen må da monteres slik at lamellene trekkes mot den høye siden av vinduet når gardinen åpnes.


Derfor er det alltid best å montere heisesnoren på den siden. For at hver lamell skal kunne. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!

Green Week - Ikke gå glipp av vårens største salg! Lystette eller lysfiltrerende. Ensfargede eller fargerike. Hos Kid finner du et spennende utvalg av lameller tilpasset ditt behov. Kjøp lamellgardiner på nett eller i butikk.


Fleksible gardiner som understreker hjemmets stilrene touch. Les mer om lamellgardiner på vår. Må jo få dette vindu lystett. Har sett litt på spesial persienne og rullegardin for skråvindu , men disse er jo. De må jo være enkelt å få klippet til i rett størrelse.


LAMELL HVIT HØYDE 2CM STK. Antall: Legg i handlekurv. Lameller er vertikale tekstiler som kan åpnes eller lukkes etter behov, eller skyves helt til side. Passer perfekt som gardin til store vinduer, gardin til skråvindu og som romdeler.


Hver pakke inneholder stk lameller som enkelt kan klippes til valgfri høyde. Velg blant hvite, grå, linfargede, beige og lystette lamellgardiner. Lamellgardiner – en moderne kombinasjon av gardiner og tradisjonell solskjerming.

Den er ofte beste løsning for solskjerming på skråvinduer. De vannrette roterende lamellene gir deg en nøyaktig lyskontroll, både når det gjelder intensitet og retning. Kolleksjonen tilbyr et bredt utvalg av alle regnbuens farger, modeller og lamellbredder som . Koblingskjede nederst på lamellene s. Om lamellene kommer ut av stilling, har gardinen en selvjusterende funksjon s. Stort utvalg av moderne farger. Lamellgardin type med betjening på venstre side og parkering av lameller på hver side.


En side kan lages med kortere lameller. Produseres for skrå vindu. Har du et skråvindu , et vindu i en. Ta kontakt med oss for tekniske detaljer og løsninger vi kan levere.


Max bredde 690cm, maks høyde 400cm og maks areal 24kvm. Be om pris på større bredder enn angitt i pristabell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.