mandag 6. november 2017

Kjøkken smarte løsninger

Dokumentasjon av branntetting, brannisolering, branntegninger, brannmaling m. Krav til dokumentasjon finner man blant annet i Teknisk forskrift, REN . Det stilles derfor strenge krav til den bygningsmessige utformingen av seksjoneringsvegger.

Avhengig av den spesifikke brannbelastningen i seksjonen, skal . Erstatter all annen bakdytt som steinull,. For å hindre spredning av røyk, gass og varme mellom byggets brannseksjoner og brannceller. Materiellet skal være dimensjonert i henhold til og tilfredsstille de krav til kvalitet.

Hvis boring gjennom vegger med krav til branntetting, skal branntetting utføres . Det samme kravet forventer vi også fra våre leverandører. Vårt interne slagord er kvalitet i alle ledd. Veiledning om tekniske krav til byggverk. Forskrift om tekniske krav til byggverk trekker opp grensen for det minimum av egenskaper et byggverk må ha for å . Relekta Dyttestrimmel Multi stk Varenr: N60037.


Oppfyller krav til branntetting; Motstår temperaturer på opptil 14°C; Erstatter all annen bakdytt som steinull, . I takt med kravene øker også bevisstheten om branntetting. De som arbeider med trekking av kabler og rør vet best hvor brytingen i brannklassifiserte vegger og .

Der det ikke er branntekniske krav anbefales det å fuge med minimumsdybde etter. Krav og definisjoner fra teknisk forskrift til plan- og bygningsloven. Branntetting er i hovedsak å forhindre brann- og røykspredning fra en branncelle eller en brannseksjon til en annen.


Gjennomføringer av kabler og rør i brannskillende konstruksjoner skal ikke svekke den brannskillende funsksjonen. Fuger med høye krav til bevegelighet (ute og inne). Hilti brannstopp produkter de økende krav. Krav til branntetting og branntetteprodukter finner man i Teknisk forskrift og REN veiledning til teknisk forskrift 20og Forskrift og brannforebyggende tiltak og . En forutsetning for riktig branntetting er at montasjen er utført ihh.


Det stilles krav om at kabler, rør, ventilasjonskanaler og liknende ikke skal svekke brannmotstanden i både nye og eksisterende bygg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.