tirsdag 21. november 2017

Innerdør med glass og sidefelt

Bestill sidefelt og innerdører billig og enkelt på nettet hos Bygghjemme. Sidefelt Diplomat Contur Hvit Helt glass. En flott og moderne innerdør med sidefelt og 2xglassruter i klart glass.

Døren gir et stilrent inntrykk som passer i de fleste miljøer. Sletten formpresset innerdør m/glass og sidefelt En elegant innerdør med et stort, klart glass. Døren gir et stilrent inntrykk som passer i de fleste moderne miljøer.


Tradisjonsrik innerdør med massiv stamme og glass.

En tofløyet dør med glass binder rommene sammen og lar lyset flyte fritt. Formpresset slett innerdør, inkl hvit karm. Formpresset dør med glass ruter, inkl karm karm. Ekslusiv ramtredør med smalt sidefelt, glass ruter eks karm.


Harmonie Harald hvit m/glass og sidefelt. Tradisjonsrik dør med massiv stamme, kombinert med . Innerdør new york formpresset m/glass og sidefelt. En flott, moderne innerdør med sidefelt og glassruter i varierende størrelse.

Vi har et stort utvalg av innerdører i våre butikker. Hvor får jeg tar i dobbeldører, eller dør med sidefelt som kan åpnes til. Der er det en st dør med glass 2/for 150-. Dører fra Byggmakker er laget for å vare, når du handler her kan du være sikker på at din nye dør oppfyller de strengeste krav til form og funksjon.


Pakningen er festet på dørbladet for å forhindre unødig slitasje. Konstruksjon: Laminert mm ramtre av furu, freonfritt . Billige innerdører til alle husets rom finner du hos oss på Byggmax. Massive furudører, brannbestandige dører eller vanlige, hvite og enkle speildører - det er ditt . CHARACTER Pulse med sidefelt og overlys, NCS S 9000-N. Dør med x herdet glass + fylling, og sidefelt med x herdet glass + fylling. Store glasspartier ingen utfordring med herdet glass.


Innerdør m/sprosser og maskin antikk glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.