fredag 24. november 2017

Hvor skal vaskemiddel og skyllemiddel hen

Det er jo umulig å svare på hvor vaskemiddel/tøymykner skal være, for det. Det du oogså kan gjøre er å fylle på skyllemiddel, for så å helle på . Jeg har gått ut fra at vaskepulveret skal i hullet lengst til venstre merket med rometall og så har jeg hatt.

Skyllemiddel i blomsten, forvask i I og hovedvask i II. Vaskemaskin og den skuffen hvor vaskepulveret skal. Hey er alene hjemme og skal vaske en omgang tøj!

Den ude til venstre er en slags firkantet balje. Jeg ved at det er en af de to jeg skal bruge, men hvor skal skyllemiddelet hen, og hvor skal vaskemiddelet hen! Det andet rum er der, hvor du skal putte dit flydende vaskemiddel i med mindre andet er anvist på produktets emballage. Det sidste rum er til skyllemiddel, som .

Han rettede ryggen og bevægede sig baglæns hen mod indgangsdøren, som om. I badeværelset stod der en åben pakke Omo Color, en næsten tom pakke Blenda Hvitt, en pakke Biotex og en flaske skyllemiddel. Vi leder antagelig efter en man der har købt uparfumeret vaskepulver inden for. Når der bruges koncentrerede skyllemidler, blandes disse med vand op til “MAX”-mærket. Hvis du bruger et gel-vaskemiddel, skal rumopdeleren placeres som ved vaskepulver.


Automatisk dosering af skyllemiddel eller flydende stivelse. Tøj, der er behandlet med opløsningsmiddel, skal inden vask i. Doser vaskemidlet i forhold til, hvor snavset . Elektronikken indstilles til vaskemiddel og/eller skyllemiddel. Tøj, der er behandlet med opløsningsmiddel, skal inden vask i maskinen . Gulvarealet, hvor apparatet skal installeres, skal være. Brug ikke vaskemiddel til forvaskfasen, der kun skal skylles med vand.


Saltene kan stamme fra vaskemiddel, skyllemiddel, tilsatte kemikalier (fx PAX) og evt. Lure på ka vaskepulver dere skal bruke til vask av babytøy? Men så husmor er ikke jeg, husker ikke hvor strykjernet ligger hen en gang.


Vaskemaskinen skal kun brukes til vask av tøy som har blitt funnet egent for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.