fredag 3. november 2017

Elektronisk sjakkbrett

DGT Smart Board er et nytt tilbud om elektronisk sjakk til lavere priser enn dem som gjelder når brikker og brett er eksklusive modeller i tre. Dette er en løsning med USB-tilkobling og brikker og brett fortsatt pene i solid plast og full turneringsstørrelse. Den eksklusive DGT-versjonen med serieport som er løsningen for turneringsspill med overføring til internett. Finnes i litt ulike treslag, både med og uten notasjon langs kantene. NB: Kan nå også benyttes til trådløs overføring, se produktene DGT Caissa.


Bildet viser modellen valnøtt brett og Timeless brikker.

Et nydelig sjakksett i turneringsstørrelse og perfekt til hjemmebruk. Det spanske prydbrettet i mahogny de luxe har felter mm, og de tunge, gode indiske Staunton-brikkene med de mørke brikkene i sheesham er tilsvarende som brukes i internasjonal sjakk på høyt nivå . Vi fører et omfattende sortiment fra DGT (Digital Game Technology). Sjakkmani – Alt til sjakk. Dette omfatter også et rikt utvalg av sjakkur, og avanserte elektroniske sjakkbrett. De fleste varer sendes etter èn virkedag.


Biljardexperten er Oslos sjakkbutikk. Vi har flere typer sjakkbrett og brikker i tre, fra full turneringsstørrelse til sammenleggbare sjakksett.

Våre sjakkbrett er lagd i tre og finnes i forskjellige størrelser. Jeg selger mitt Dgt elektrisk sjakkbrett og klokke. Selges fordi sjakkinteressen ikke er så stor lenger.


Brettet er lite brukt og i god stand. Klokken og brettet kan selges separat. Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger Min FINN. Vis kartsymboler: Auto ▽. Leveringstid: 3-hverdager fra forsendelse.


Klassisk spill for personer Av tre. Spilleren med de hvite brikkene starter partiet. Når sjakkpartier publiseres i bøker, tidsskrifter eller elektronisk , blir trekkene ofte kommentert. Kommentarene kan delvis være verbale, men ofte . Etter at Norge fikk verdensmesteren, har sjakk -klubber over hele landet opplevd flokker av nye spillere i absolutt alle aldre. Noe som har gjort sjakk til et så populært brettspill, er at det omfatter mye taktikk og strategi, og at det byr på nærmest uendelig mange varianter.


John Arne Markussen i Dagbladet før han signerte og valgte Redd Barna som formål. Velfortjent seier til Agdestein. For publikum, som fulgte matchen på SOL-games, ødela også denne gangen tekniske svakheter mye av opplevelsen.

Ved flere anledninger forsvant brikker fra brettet, og mot slutten klarte ikke arrangørene å oppdatere sidene raskt nok. Et elektronisk sjakkbrett , som er koblet . To sjakkspillere over et brett. De er fanget i en flate av svarte og hvite felt. Spillerne kjemper på en stilisert slagmark med ett mål: Å uskadeliggjøre motstanderens konge.


Shāh māt - persisk for kongen er hjelpeløs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.