fredag 3. november 2017

Bytte kledning

Mange hus er på overtid når det gjelder å vedlikeholde eller bytte kledningen, og hvis du ikke er sikker på tilstanden – sjekk den i dag. Har fått tilbud fra byggmester på å bytte kledning på huset samt etterisolering. Se hva du bør vite før du bytter kledningen ute. Det er flere hensyn å vurdere når man skal bytte eller sette opp ny utvendig kledning. Denne veiledningen vil forsøke å belyse noen av dem.


Vi vurderer å bytte kledning på huset etasje og lurte på om noen har nylig gjort det og hvor mye det kostet? Boligfeller: Nils Jørgen Brodin, fagkonsulent i Byggmesterforbundet, forteller at bytte av kledning på huset lett koster over 250.

Veggen er meter bred og meter høyt. Så du tror det tar dager med riving og sette opp nytt? Timelaps over ved bytte av kledning på en vegg på huset mitt fra 1948. Dersom du skal bytte kledning, bør du også være forsiktig med å skifte.


Til liggende kledning brukes stående lekter som spikres utenpå stenderne (se tegning). Om du skal bygge nytt, bytte eller skifte utvendig kledning er det uansett endel viktige tips og råd du bør få med deg. Vi kan hjelpe deg med reperasjon av din fasade, som bytte kledning, vinduer og etterisolering. Ta kontakt for GRATIS befaring og uforpliktende tilbud.


Skal du skifte kledning og etterisolere ytterveggene i boligen din, er det derfor svært lønnsomt samtidig å sørge for en ny og effektiv vindtetting.

Noen som har skiftet kledning på husene sine i det siste? Malermester Jens Petter Lunde viser hvordan du maler huset utvendig. Vi har delt det opp i fire videoer, og denne viser hvordan du bytter råtne . Dette er den vanligste måten å etterisolere vegger på: av med kledningen, opp.


Benytter du anledningen til å bytte til nye lavenergivinduer med lav U-verdi, . Enten du skal pusse opp badet, bytte kledning på huset, bygge et hus eller legge nytt gulv . Hmm, hadde egentlig håpet på at 40kr skulle kunne dekke tak, utskifting av alle vinduer og dører samt bytte av kledning og utvendig . Bygg og våtromsgruppen AS har mange års erfaring med omkledning av hus/bygg, bytte vinduer og etterisolering. Her er noen tips og råd til deg som overveier .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.