mandag 6. november 2017

Byggefirma i bergen

Blant Bergens ledende tømrerfirmaer siden 1884. Byggefirma Nilsen Andersen AS holder hus i Sandviken i Bergen, og utfører alle typer oppdrag innen tømring, nybygg og rehabilitering.

La ut et anbud på bytte av tak, fikk tilbud hvor Komplett Bergen kom med beste tilbud. Vi er et byggefirma med sentralgodkjenning for ansvarsrett. Da sitter vi endelig med ok fra kommunen (Bergen) til vårt påbygg. Men her er respekterte byggefirma/mestere som tar slike jobber meget .

J H Nævdal Bygg er et moderne byggefirma. Vi innehar fagbrev både som taktekker og tømrer, våtr. De er høflig, ryddig og vanvittig effektive. De ordner opp og sørger for at jobben blir gjennomført i nesten større grad enn man kan . Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Bergen.


Byggefirma Bergen - Norge med telefonnummer, adresse og kart. Oppdaterte opplysninger for Byggefirma Bergen registrert 21-1-2017. Firmaet er lokalisert i Øygarden kommune, minutter fra Bergen sentrum.


Vi tar alle typer tømrer-oppdrag i Bergen og omegn.

Byggmester Ådnekvam AS utfører alt av byggmestertjenester i Bergen og omegn. Vi utfører totalentrepriser samt oppdrag fra privatkunder, utbyggere og . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi utfører arbeid i Oslo, Drammen, Bergen, Trondheim, Moss, Fredriksta. Norge, som utfører bygge- og renoveringstjenester.


Fremadstormende entreprenør selskap som tilbyr tjenester innenfor nybygg, rehabilitering, oppussing og tilbygg i Stavanger, Oslo, Kristiansand og Haugesund. VELKOMMEN TIL BYGGMESTER EGIL KNUDSEN AS. Vi har i over år stått for snekkerarbeider av høy kvalitet. Farid Mnasri og familien gledet seg til nytt hus.


Byggmesteren trakk seg da de oppdaget at de hadde regnet feil pris i kontrakten. Byggefirma Nilsen Andersen AS har besøksadresse Sandviksveien 1A, 50Bergen. Selskapet ble stiftet i 19og er registrert som AS under bransjen . Nytt hus, rehabilitering, tilbygg, påbygg, garasje eller terrasse? Mårstig Bygg er et erfarent byggfirma som tar de fleste typer oppdrag innen bygg. Subins Byggefirma i Bergen, anmeldelser skrevet av ekte mennesker.


Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra . Her vil du finne adresser, telefonnumre, omtaler og åpningstider for byggefirma. Førstehjelpskurs i Bergen – førstehjelp informasjon. Svenn Arild Rinde er et byggefirma som har tilsette og god kapasitet for oppdrag. Vi held til i Lærdal, og tar oppdrag i Årdal, Vik, Voss og Bergen.


Byggefirma Nilsen Andersen AS Sandviksveien 1A, 50Bergen Tlf.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.