torsdag 5. oktober 2017

Tøffe kjøkken

Dette kjøkkenet har et røft, industrielt preg, som mykes opp av de nostalgiske flisene på gulvet. Den store komfyren fra Aga . Den rå betongbenkeplaten er et spennende element i rommet og den . Med enkle grep kan du gjøre kjøkkenet ditt både trendy og praktisk, uten. Hvitt kjøkken er en klassiker, og det av en grunn.

See more ideas about Kitchens, Dining rooms and Kitchen ideas. Kjøkkenet er det naturlige midtpunktet i et hjem. Her er farger, tapeter og gulv som gjør kjøkkenet till husets beste rom.


Med slette skapdører, matt maling, et mønstret gulv og et åpent sinn kan du enkelt få et tøft og moderne kjøkken. De færreste er tøffe og vågale når vi går til innkjøp av nytt kjøkken. Vi er opptatt at å ha personlige hjem, men de aller fleste av oss velger de . Oppussing av kjøkkenet kan være en kostbar affære, og ikke minst.


TAVLE: Tøff tavlemaling er et praktisk og dekorativt element på kjøkkenet.

Den tøffe industrielle lampen, liftgardinen og detaljene som vitner om . Tøffe kjøkken med spisestue løsninger. Noen ganger får vi bare lyst til å være litt ekstra tøffe. Hvorfor ikke på kjøkkenet også? Vi digger denne stilen! Svart-hvite kontraster er evig flott, . Modellen Kfra Svane kjøkken.


KULE BLIKKFANG: Et par tøffe statementlamper gir kjøkkenet umiddelbart . Det skal vi oppnå ved å tilby smarte kjøkken i alle prisklasser. Bryt gjerne opp med tøffe stramme lamper, som her over kjøkkenøyen. Stylisten Daniella Witte har bygd tre containerhus på sin gård. Husene er på kvadratmeter og inneholder et lite kjøkken , toalett og dusj. Her ser du det tøffe kjøkkenarmaturet fra Tapwell i messing.


Tjohoo Idag kommer bilder og informasjon av et oppussing prosjekt jeg har bistått på. De har gjort en stor oppgradering, det vil dere se på . Det hjørnet er i all hovedsak plassen jeg har til å lage kjøkkenet på. Velkommen til den tøffe standen til Strai Kjøkken Stavanger på Boligforums bolig- og interiørmesse 30.

Vi har gode messetilbud og hjelper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.