torsdag 5. oktober 2017

Lilla gulvteppe

Finn Lilla Tepper online og sammenlign priser. Valget av teppe er avgjørende for et roms uttrykk, og bør derfor gjøres med omhu. Vi elsker tepper, både ute og inne!


Et teppe tilfører ikke bare skjønnhet til rommet, men er også lyddempende og gjør gulvet herlig å gå på. Stort utvalg gulvtepper til stue, soverom, gang, barnerom og terasse.

Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor. Cotton teppe med kant, svart. Hos Bohus er det mange gulvtepper å velge mellom, vi har flosstepper, ulltepper og saueskinsstepper.


I mange forskjellige former, farger og størrelser. Vevd gulvteppe i duse lilla nyanser, fra Sebra. Et nydelig og lunt teppe i 1 bomull, myker opp ethvert barnerom.


Fint å se på, mykt for små barneføtter å gå . Nobodinoz teppe Green diamonds.

Sebra heklet gulvteppe vintage rose. Vi har et bredt utvalg av flatvevde tepper, tepper med lang lugg og saueskinn. Mange av teppene er også håndvevde - som KOLLUND teppe i grått og svart.


Teppet er en viktig del av interiøret, i tillegg til at det varmer har det. Pinocchio gulvteppe , lilla , i 1 ren, ny ull fra Hay. Sisal Medaljong Gulvteppe 200x2cm.


Ankara Patch Teppe 200x2cm. Tree Teppe Rund 2cm. Nydelig lilla teppe med hvite stjerner fra Lorena Canals. Teppet er laget av acryl, og er deilig og mykt for små barneføtter. Lilla gulvteppe med litt sølv glitter i til pikerommet.


Cm Lilla sengeteppe med sølv stjerner Ca 1× 210. LORENA CANALS GULVTEPPE ESTRELLITAS LILLA. Kjøp Gulvteppe Smile Lilla hos Chilli. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris.


Leveres direkte til døren – Velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.