fredag 6. oktober 2017

Reparasjon samsung s5

Hvis du ønsker å investere i din ødelagte eller knuste Galaxy Si stedet for å kjøpe en ny mobiltelefon, send den inn til reparasjon hos oss! Har du en Samsung Galaxy Smed knust glass og LCD-display? Dersom telefonen din ser ut som vist på bildet er glasset knust og LCD-displayet er defekt.

Vi har spesialisert oss på reparasjon av mobiltelefoner og andre dingser. Grunner til å ikke bare bytte glass på Samsung telefoner med knust skjerm.

For oss og deg som ønsker å reparere telefonen er det følgende vi må være. Kabler til menytaster og hjemknapp (og på S5; fingeravtrykksensor) . Vi utfører det meste av reparasjoner på din Samsung telefon. Vi bruker kun originale deler ved reparasjon. Samsung SActive Bytte Skjerm Med Garanti Drop-in 499. Produktet vil bli kontrollert for å sikre at feilen/skaden dekkes av garantien.


Vi benytter oss kun av originalskjermer til Samsung Galaxy og Note. Foreløpig reparerer vi markedslederne Samsung, Apple, Sony og Huawei. Bruk kontaktskjemaet om det skulle være noe du trenger å få .

Hvis du har ødelagt din Samsung Galaxy Sskjerm og du ønsker å fikse. Reparasjon av telefoner i Trondheim og Oslo. Arbeid Samsung SSM-G900F hvit Arbeid og deler bytte av skjerm . Vi gjør oppmerksom på at prisene gjelder ved reparasjon på Hamar. Vi utfører også alle reparasjoner for Samsung nettbrett.


Har du behov for reparasjoner utover de listet i prislisten, ber vi deg ta kontakt. Vi lagerfører skjermer og deler til de fleste Apple- og Samsungtelefoner. Vi reparerer knuste og ødelagte iPhone, iPa Samsung, Sony, LG og PC/Mac.


NO – Vi reparerer alt av skader – Iphone, Ipa Samsung,. Faktisk går det an å få mobilen reparert innen en times ti mens du. GUIDE: Reparere mobilen selv – Hjelp, jeg må reparere . Galaxy SSkjerm Reparasjon – Kom innom vår butikk i Stavanger og få din. Varenummer: 70760Kategori: Samsung Reparasjon Av Skjerm Og Touch .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.