fredag 6. oktober 2017

Bygge rekkehus

Bygging av rekkehus Når et prosjekt som innebærer at du skal bygge rekkehus skal planlegges og gjennomføres, er det mange puslespillbrikker som skal falle . Bygge boliger på eiendommen: Bygg blokker, rekkehus eller eneboliger på. Selg byggene, ikke tomten: Mange som har oppført bygg på sin eiendom, har vært .

Nye krav til tetthet gjør at det nesten er umulig å få godkjent eneboliger på feltene. Bygg rekkehus og flermannsboliger, blokker, skoler og industribygninger lynraskt med LapWall LEKO -elementløsningen. Går alt etter planen blir det rekkehusleiligheter på Haugentoppen mellom Løken og Elverhøy.


Vi har et rekkehus som vi vurderer å bygge på slik at vi får større entre og kjøkken.

Gangen er idag mog vil da bli på m2. Det skal i alt oppføres seks rekkehus med fire og fem boenheter i hvert hus. Det skal også oppføres ei boligblokk nord for Sørsundveien, men . Et nytt rekkehus skal reises på branntomta på Østre Øre 11.


Hvis du skal bygge eller rive en bolig, kan du ikke søke selv. Søknaden må utarbeides av fagfolk (ansvarlig søker). Tronrud Eiendom begynner med å bygge rekkehus i det første trinnet i utbyggingen av Benterud. Tilbygg må ikke forveksles med ”påbygg”, der man bygger i høyden.


Hei, vi ønsker å bygge på vårt rekkehus som er 1kvm.

Bodøsjøen Eiendom AS vraker blokk og vil bygge rekkehus. Gamle eneboliger i Bølerveien skal rives, og på eiendommene som frigjøres skal det bygges rekkehus. Kan bygge uten å søke (altså ikke søknadspliktig). Skille mellom seksjoner i rekkehus, hvor seksjonene er deler av.


Borettslaget ligger skjermet og barnevennlig til i blindvei på Tveita/Hellerud T, km nordøst for sentrum. Boligen har en meget god intern beliggenhet, skjermet . Solon Eiendom er blant mange som skal bygge boliger på Jessheim, og nå starter de med Jessheim Hage på Romsaas, som arkitektkontoret .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.