fredag 6. oktober 2017

Nytt tak kalkulator

Denne kalkulatoren gir en estimert pris på rehabilitering av eksisterende tak. Taket er en viktig del av huset på mer enn én måte. Hva det koster å legge nytt tak kommer an på hvilken stand ditt.

Takkalkulatoren er et verktøy for avanserte beregninger av tak fra Monier. Velg mellom alle våre takprodukter og få et prisoverslag på hva ditt nye tak kan komme . Montér har lansert en kalkulator som gjør det enkelt for huseiere å beregne kostnadene ved utskiftning og reparasjoner av taket. Har fått kjørt gjennom tak-kalkulatoren hos Isola og icopal nå, så da er det .

Har nettopp mottatt et pristilbud på nytt tak. Huset er fra 197 er kvadratisk 15x5m og med shingel fra ca 1998. Hvis du går med tanker om å legge nytt tak eller ny pipe, kan du med vårt beregningsprogram beregne hvor mye materialer som vil medgå - se her!


Byggevarekjeden lanserer en takkalkulator som gjør det mulig å tegne opp taket hjemme på PCen for å få et godt bilde av hva prisen for et nytt . Har du oppdaget fukt i undertaket på loftet eller ved gjennomføringer? Har takstein eller takplater begynt å skli . Beregningene baserer seg på kalde tak og er primært tilpasset frittliggende.

Antall strøk: Du har valgt materialer for. Skriv inn lengde og bredde om du har et rektangulert rom. Basert på takvinkelen og retningen så har vi fargelagt alle tak i Norge basert på hvor mye solenergi den aktuelle flaten kan fange opp av sola på årsbasis. På nettsiden deres finner du blant annet en tak-kalkulator, hvor stilig er ikke det?


Det er faktisk også en egen link til tak-kalkulator. Det betyr at du med enkle mål kan regne ut hvor mye ditt prosjekt vil koste. Vi har gjort det enkelt for deg med en tak-kalkulator for mengdeberegning av shingel. Her har du en kalkulator som beregner taket ditt.


Ved beregning av tak med en mer komplisert form, anbefales det å bruke vårt. Vær oppmerksom på at takberegningsprogrammet angir antallet takstein, mønestein og spesialstein. Husk inneklimaet når du planlegger å bygge nytt hus.


Blant løsningene som er valgt er fjernvarmetilkobling for oppvarmingsbehov og nedkjøling ved bruk av . Klikk her for å komme rett inn på Gerards takpanne kalkulator norsk versjon Gerard stål takpanne har nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.