fredag 6. oktober 2017

Aktuator ventil

Den mekaniske bevegelsen kan brukes direkte, eller til å styre ventiler. Ein seteventil krev lite vedlikehald og regulerer godt. Aktuatoren blir som oftest betjent med et standard . Dei to hovuddelane av ein seteventil er ventil og aktuator.


Ventildelen ligg inni ventilhuset.

Hovuddelane i ventilen. Bufret Lignende Bagges leverer et bredt program av pneumatiske aktuator fra Air Torque og EBRO Armaturen. Vi har vårt eget ventilverksted hvor vi påmonterer og funksjonstester aktuatorer til de ulike ventiler som for eksempel kuleventiler og dreiespjeldventiler.


Viser det ene resultatet. Standard sortering, Sorter etter popularitet, Sorter etter nyhetsgra Sorter etter pris: lav til høy, Sorter etter pris: høy til lav . Brukes på ventiler med krav til en rotasjon på mer enn omdreining, soSluse-, sete-, skyvespjeld-, pluggventiler og luker. Elektrisk MULTITURN aktuator. Kan også monteres i kombinasjon med gir for 90° betjening slik at de kan operere store dreiespjeld-, kuleventiler .

Valpes elektriske aktuatorer. Fotograf: Rafał Rygielski. Reguleringsventiler finnes i mange ulike størrelser og utførelser, men likevel er det visse ting som er felles for alle de ulike typene. Selve ventilen er montert på et rør, . Butterfly- ventil med elektrisk aktuator. Kilde: Schwenkantrieb auf klappe . PP-kule ventil elektrisk aktuator.


Andre spenning er og ansl. Utstyrt med Dual block som holder mutteren i posisjon, samt tag for merking. Fast sete, en side av ventilen kan demonteres under fullt trykk. Når en pneumatisk aktuator monterest på en ventil er det bestemte retningslinjer som følges, som standard.


En aktuator som er montert i. Automatisering av ventiler. En automatisert ventil er en ventil med aktuator. Kuleventil med elektrisk aktuator. Vi selger ut vårt lager av kuleventiler med el.

Vi kan levere kuleventiler med elektrisk aktuator , med indikator og modeller med endrebryterkontakt sett , for bruk på luft,vann og væsker. Armatec leverer alle typer pneumatiske, hydrauliske og elektriske aktuatorer for alle typer ventiler. Vi designer og setter sammen den rette ventilpakken med aktuatorer som passer for din applikasjon. Rett kombinasjon aktuator og ventil kan redusere operasjons- og levetidskostnadene betraktelig. Siden udviklingen af ventilindustrien, har måden at betjene ventilen på været en væsentlig del af selve ventilen.


Efterhånden som størrelsen og trykområdet steg, blev der udviklet aktuatorer og gear, for at give mere kraft. Gennem de sidste år har der været et stigende behov for automatisering af ventilerne, . Innva el- aktuator er fremtidens aktuator ! Aktutoren kan benyttes hvor som helst med sin kraftfulle batteripakke. Den kan også fjernstyres og monitoreres gjennom din PC. Den kan derfor monteres på nedgravde ventiler , uten å måtte stå i kummen. Avansert teknologi som gjør . Spenningsløs, spindel trekkes inn.


Tilleggsinformasjon, Manuell betjening gjøres med ventildekselet. Se ventildokumentasjon for passende ventiler , .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.