tirsdag 3. oktober 2017

Medesinskap

Låsbart medisinskap er ett must i alle hjem og på institusjoner. Her finner du et stort utvalg førstehjelpspakker i ulike størrelser som er kjekke å ha når uhellet er ute. Du finner også medisinskap for god og trygg oppbevaring . Et godt utvalg av førstehjelpsutstyr gir deg mulighet til å bidra med rask behandling . Kjøp MEDISINSKAP 40X25X12CM hos Vitusapotek. Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter.


Zena medisinskap er robust, låsbart og har en hard og glatt overflate som gjør.

Medisinskapet har solid låseanordning og passer spesielt godt i fuktig miljø og i . Medisinskap CD0Dimensjoner: B5x D4x H12mm. Medisinskap CD0Dimensjoner: B5x D3x . Ha orden i medisinene dine og oppbevar dem på et trygt sted utilgjengelig fra barna. Dette praktiske medisinskapet henges opp på veggen og kan også låses.

Safe-Co AS er leverandør av brann- og innbruddssikre skap for alle formål når bare det beste er bra nok. Kjøp medisinskap og innholdspakke fra nettbutikken til Vertikal Helse. Få mer produktinformasjon på denne siden.


Bjørke PS medisinskap Bjørke PS innbruddsforsinkende medisinskap for oppbevaring av legemidler og resepter. Medisinskap - medisinskap, brannvern, brannstige, desinfeksjon, flyktninghjelp, førstehjelp, førstehjelpskoffert, førstehjelpskurs - Finn firmaer, adresser, . MATERIALE: METALL/GLASS B:D:H:CM. Her kan du finne Medisinskap både med og uten innhold.


Medisinskap for riktig oppbevaring av førstehjelpsutstyr og medisiner. Vi leverer medisinskap med og uten innhold. Når man har små barn, er det lurt å ha et velutstyrt medisinskap i huset.


Det er godt å vite at man har det som trengs tilgjengelig, når feberen stiger eller babyen . I hvert av Kjemilaboratoriene skal det være et medisinskap. Det er laget egne rutiner for ettersyn og påfylling av skapene. Det skal være enkelt for deg å holde førstehjelpsutstyret i komplett stand. Derfor har Snøgg utarbeidet en etterfyllingsenhet med alle de .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.