tirsdag 3. oktober 2017

Fukt i murvegg

Fukt i kjeller må bekjempes for å unngå bygg- og helseskader. Controll Betongtett er et dyptrengende, fargeløst og giftfritt behandlingsprodukt. Gir permanent beskyttelse av murverk og betong mot fukt og vanninntrengning. De alminneligste skadene på mur og betong. Mur og betong er porøse materialer , en tredjedel er hulrom.


Fukt i murvegg

Fuktighet som nedkjøles på . Hvis kjelleren er fuktig , finnes det ulike løsninger. Vi gir deg en oversikt. Når en gammel kjellervegg blir skjoldet, og malingen begynner å flasse av, så er årsaken fukt.


Hvis veggen er veldig fuktig er løsningen en dyr drenering rundt . Det støpes mer eller mindre rett på jorden, med det resultat at fuktighet trekkes opp i murveggene gjerne opp til cm fra gulvnivå. En kan godt få mugg på en vegg om vinteren dersom en seng eller et skap står for nær yttervegg. Løsningen er å dra senga fem cm fra ytterveggen slik at det blir.


Fukt i murvegg

Saltutslag kommer utelukkende av fukt , og det skal bare en liten flekk til før du kan slå fast at du har et problem med fukt. Har du saltutslag på murvegg eller .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.