mandag 30. oktober 2017

Male laminatgulv

Tre/parkett: Flaten må være ren, tørr og fri for såpe, bonevoks og fettstoffer. Eksperttips for deg som skal male ulike typer gulv, som for eksempel parkettgulv, laminatgulv og heltregulv. Som mye annet, er forberedelser viktig når du skal male gulv.

Skitt og flekker i underlaget påvirker vedheft og utseende. Det er en billig fornyelse i forhold til å skifte gulvet. Og nå har vi jo en gulvmaling som sitter på . Aldri hørt om at noen har malt laminat gulv, men det ble jo koselig!

Vi viser deg hvordan du får et nytt gulv på en helg. Det er ikke så vanskelig, men det krever godt grunnarbeid. Har forstått at det ikke er så lett å male laminat, men kan epoxy. Hvis du ønsker å fornye et laminatgulv vil jeg heller anbefale deg å legge . Foto: Til hjertemannens STORE fortvilelse. Siden det å male gulv nå er noe mange ønsker å gjøre, velger jeg å poste dette innlegget på nytt.


Håper dere får svar på spørsmålene dere . Eg får mange kommentarar og mailar med spørsmål om korleis male laminat. Eg er ingen ekspert innan området, og eg kan overhodet ikkje ta .

Stadig flere velger å male gulvet fremfor å legge nytt. De fleste gulv kan males, men hvordan resultatet blir, er avhengig av at du følger noen . Det er svært enkelt å male gulv, og i prinsippet kan alle typer gulv males; tre- og parkettgulv, laminat, vinyl, kork og betonggulv. Fliser, laminat og linoleum egner seg ikke like godt.


Skal du male over malte eller lakkerte gulvflater, bør du mattslipe først. Hvis du skal male et gammelt tregulv, parkett eller laminat, bør du rense det med en god gulvrens. Dersom det er snakk om et nytt tregulv, bør . Se ekspertenes tips til fornyelse av gulvet.


GULL FOR GULVET: Det gamle tregulvet kan bli . TreStjerner Gulvmaling anvendes på tre, betong, og laminatgulv. Malingen kan blandes i mange farger og er lett å . Skal du male laminatgulv må du være obs på at det er forskjell på laminatene. Før du bestemmer deg for å male bør du prøvemale laminatet . Går det an å male noen strøk med heftgrunn og så vanlig gulvmaling over? Overflaten på laminat er nesten glasshar så den må mattes ned .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.