mandag 30. oktober 2017

Høyaks varmtvannsbereder

Høiax er leverandør av varmtvannsberedere, varmepumper og systemvarer for varmt vann til boliger og større anlegg. Produktene selges direkte til rørleggeren, . BufretLignendeEnergisparing med skumisolert varmtvannsbereder.

En skumisolert bereder har et betydelig mindre varmetap enn en bereder med ordinær isolering. Bufretforside; koblingsskjemaer til beredere. Koblingsskjema_express Spesialkobling-for-3fas . Høiax Titanium Standard er en varmtvannsbereder designet og utviklet for å møte morgendagens krav til kvalitet og funksjonalitet.

Se beste pris på Høiax Titanium Standard 200L. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Produserer varmt vann ved bruk av elektrisk kraft. Etter bruk deles beredere inn i benkebereder, boligbereder og hyttebereder. Her er du nå: Produkter Varmesystemer Varmtvannsberedere Høiax.


Høiax Titanium Extreme Varmtvannsbereder. Høiax Titanium Extreme er designet og utviklet for å møte morgendagens krav .

HØIAX Varmtvannsbereder - Titanium Pro 2liter. HØIAX Varmtvannsbereder - Titanium Standard 1liter Fraktfritt levert i hele Norge! Veldig lite brukt varmtvannsbereder på 2liter. Bedriften Høiax er unik i den forstand at de er Norges eldste produsent av varmtvannsberedere. Med et bredt sortiment, høy kvalitet og fokus på teknologi er . Høiax Titanium Standard 1L Varmtvannsbereder.


Høiax har utviklet Nye Titanium Pro 2L, en bereder som er tilpasset dagens behov for mer varmtvann. Den er av rustfritt stål, og nærmest evigvarende. Unntaket er om du har borehull og privat vannforsyning. Da kan det være salt i vannet (klorider), og . BadeEksperten har alt varmtvannsbereder fra Høiax på et sted til lavest mulig pris.


Høiax rør-i-rør-system for tappevann gir komplette, vannskadesikre løsninger. Sorter etter: Leverandør, Alfabetisk a til å, Alfabetisk å til a, Pris lav til høy, Pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.