mandag 30. oktober 2017

Lie ventilasjon

Vi utfører arbeider på næringsbygg både i offentlig og . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Stor forskjell på inneklimaet før og. Ventilasjons- og klimaanlegg.


Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i . Aggregater, avtrekksvifter og balansert ventilasjon - Sandnes, Stavanger og omegn.

Brødrene Lie leverer aggregater og avtrekksvifter til bolighus og . Besøksadresse, Kvålveien 1 Sandnes. Navigering til andre relevante sider. Over års erfaring med installering av boligventilasjon og sentralstøvsugere.


Tetthetsmåling utføres på bolighus, leilighetskompleks og næringsbygg. Industry: Construction. Location: Sandnes, Norway. Din epost-adresse: Ditt mobilnummer: Viktig å vite! Kryss av for hvilke stillinger .

For vår kunde i Drammen, søker vi etter dyktige prosjektledere innen ventilasjon og VVS. Som prosjektleder her blir du en del av et faglig godt miljø med bred . Motivasjon til å yte ditt beste i ett aktivt miljø. Vi er opptatt av å sette kunden i fokus og ønsker. I dag er bolig vårt hovedfokus, og som en totallevrandør av blikkenslagerarbeid er alltid nye produkter og løsninger en spennende utfordring i hverdagen. Bygge- og anleggsvirksomhet.


Lie Blikk leverer takrenner og beslag, og grunnarbeid og utomhusarbeid på. Hybrid ventilasjon i moderne bygninger. Larvik kommunes satsing på hybrid mixed-mode ventilasjon.


Navnet ditt: E- posten din:. Vi levere komplette løsninger, hvor vi står for prosjektering i eget hus, slik at vi bygger opp om egen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.