onsdag 11. oktober 2017

Ekspanderende skruer

Ekspanderende festemidler, plugg og anker. Gipsfeste Elf 2x1-Am/pan skrue PZ2.

Gipsfeste Nylon Pan 1-AM/Pan Skrue 2XPz2. Platefeste Nylon Grå 5xAF/Skrue Dim 5-5. Her finner du plugger og bolter til bruk i betong, lettbetong, Leca. Prøv gjerne innfestingsguiden på som gir deg tips om bruksområder og .

DU KAN TRENGE EN PLUGG: For ordentlig feste kan det være nødvendig med en plugg i tillegg til skruen. Har fått som råd at jeg må bruke slike metall som eksanderer når skruen skrus i slik at . Hjem Verktøy og jernvare Jernvare, spiker, skruer og beslag Spiker, skruer og festemidler Ekspanderende festemidler, plugg og anker. Hej Mit kåbe glas sidder med nogen sjove skruer, en skruer der skrues ind i en palstic dims der ekspenaderer når man strammer skruen. N) Brannmansjetten kan monteres både vertikalt og horisontalt.


Får lånt utstyr til å borre men hva skal jeg kjøpe for skruer/fester? Det må da finnes noen ekspanderende skruer egnet for grantitt? Christiania Spigerverk AS: Ekspanderende produktbeskrivelse i ProduktFakta, din. Spigerverk - Dimensjonering av skruer og spiker i henhold til Eurocode 5 . Festemidlene (spiker, skruer eller plugger) bør festes med maksimalt cm. Spikerslag festes med stålspiker, ekspanderende plugger eller skruer i plugger.


En Molly skrue ekspanderer ille på baksiden av plata, og den er grisesterk. Med voldsom kraft kan du dra den ut av veggen, men da vil du . Gyproc PROTECT F eller Gyproc PROTECT F Ergo, mm skruer,. Den er festet til veggen ved hjelp av selv-ekspanderende skruer og plugger for å unngå fordreininger.


Skumgummi gir en vannsikker forsegling og sørger for en . Begge ekspanderer i hullet og bak hullet. Forskjellen er at med blindmutter har man en skrue som kan skrues ut igjen. Ekspanderende festemidler; Kjemisk innfesting; Selvborende skruer; Betongskruer; Montasjeskruer.


Klikk på bildene forå komme til vår internettkatalog.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.