torsdag 12. oktober 2017

Drivhus mot vegg

Leter du etter et veggdrivhus ? Willab Garden har ulike veggdrivhus for ulike behov. Ved å benytte husveggen tar du vare på varmen og det gir deg også . Derfor får du oppskriften på et drivhus som kan plasseres mot en vegg her. Det har god plass til planter, du kan stå oppreist i det – og det ligner .

Det kan omgjøre terrassen, rekkehushagen eller en liten murvegg i byen til en grønn. Veggdrivhus er drivhus som settes opp i forbindelse med veggen på boligen. Stoltheten av å ha skapt hagens vakreste blomst av et lite tørt frø i ditt eget drivhus. Eller gleden ved å dele den . Denne veggmodellen beholder og absorberer varme fra . Garanti, års garanti mot produksjonsfeil.


Prisgunstig veggdrivhus for deg som vil begynne å dyrke selv.

Huset er beregnet festet mot husveggen. Helena er et flott, nyutviklet veggdrivhus som kan anvendes både som et veksthus, og som et lysthus. Det går helt fint å dyrke grønnsaker uten drivhus , men et drivhus gjør at man kan dyrke. Feste i vegg , og kloss som døren ligger ann mot.


Dette tøffe drivhuset er bygget av gamle vinduer som er nyoppusset. Anine og Anders har gjort alt selv, alt ifra grunnmuren til renovering av de. I et drivhus kan du dyrke egne frukter og grønnsaker. Du kan kjøpe et drivhus. Halvtakhus bør plasseres mot en sørvestvendt vegg eller mur.


Det finnes knapt grenser for hva du kan dyrke i drivhus. Langs denne veggen får plantene ikke lov til å være, for her tar jeg meg en pust i . Da vi fikk stor hage for mer enn ti år siden vokste drømmen om et drivhus frem. Vi valgte også å ha få vinduer mot nord slik at vi har en vegg med god plass til . Godt egnet som både hagestue og drivhus.


Kan også brukes som for eksempel spikertelt for campingvogn.

Ideen med et eget drivhus startet med en artikkel i et hageblad der noen hadde laget et minidrivhus inntil en vegg laget av gamle . Drivhus av gamle vinduer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.