torsdag 12. oktober 2017

Ødegården borettslag

Dette er en informasjonsside for beboere i Ødegården borettslag på Sofiemyr i. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Boligbyggelag og borettslag. Borettslag - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.


Velkommen til generalforsamling.

Dekktyv stoppet av flatt hjul i Oppegård. Det er registrert ansatt(e) i bedriften. Learn about working at ØDEGÅRDEN BORETTSLAG. Join LinkedIn today for free.


See who you know at ØDEGÅRDEN BORETTSLAG , leverage your professional network, and get hired. På blokkene ble det bygget nye loftsleiligheter, med et bruttoareal på ca. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i og rundt Sofiemyr. Leiligheten ligger med kort gangavstand til barnehager, skoler i alle trinn, Landerudsenteret .

Møtested: Kolbotn IL klubbhus. Tilstede var andelseiere og med fullmakt til sammen stemmeberettigede. Fra forretningsfører møtte Helge Aamoth. Møtet ble åpnet av Øivind Bergersen. Mange ønsker å bosette seg i kommunen vår, og nå tar ordførerkandidat Thomas Sjøvold og Høyre til orde for å imøtekomme boligutviklingen i kommunen ved å omregulere området mellom Ødegården borettslag og Plantasjen fra industriformål til boligformål.


En riktig videreføring. Høyre-toppen tar oss med på gåtur i . Valg av møteleder Som møteleder ble . For borettslaget er det spesielt to områder . Styret i Ødegården borettslag. Annen steder i nærheten. Send din henvendelse her. Kontakt meg på profilsiden.


Er det noe du kan bidra med? Har du en sak du er engasjert i? Er du engasjert i ditt nærmiljø ?

Norges Velforbun Værdata fra yr. Metrologisk institutt og NRK. Firesafe: Faste kunder. Strøken 3-roms andelsleilighet. INFORMASJON OM BORETTSLAG.


Som medlem av BORI nyter du godt av forkjøpsrett til alle nye og brukte boliger i tilknyttede borettslag. Vi ligger idyllisk til på Sofiemyr, med store grøntarealer og skogen rett inntil! Vårt borettslag består av 4enheter, både blokkleiligheter og rekkehusleiligheter.


Jeg har henvendt meg til styret i dette idylliske borettslaget en rekke ganger det siste året. Jeg har vist til takstrapport som kan angå, og kanskje .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.