tirsdag 10. oktober 2017

Best i test vaskemaskin med tørketrommel

Det er ikke så mange aktuelle tester på vaskemaskiner akkurat nå, det er først og fremst. Pass da på å kjøpe ny tørketrommel samtidig med vaskemaskinen. Basert på tester og anmeldelser har vi rangert hver enkelt vask-tørk maskin på en skala fra til 10 og deretter kommet frem til hvilke som er de beste på .

Det beste er selvsagt en av hver, men det har vi ikke plass til så da blir det enten en. Har vaskemaskin, og skal ha tørketrommel. LGen er testvinner, testet mot den Electroluxen jeg linket til, og LG kommer klart best ut.


Maskinen ble kåret til best i test av svenske Råd och Rön i mars 2014.

Med Direct Drive får du en holdbar vaskemaskin siden det ikke trengs verken drivrem. Med innebygd tørketrommel kan du både vaske og tørke klærne uten avbrudd. Det betyr at de er mye mindre enn tromlene i vanlige tørketromler. Forbruker-rapporten har gitt maskinene karakterer fra en til fem, der fem er best. Maskinen ble testet i en annen vaskemaskintest for tre år siden.


Vaskemaskin Test: I denne artikkelen har Forbrukerliv samlet en oversikt over en rekke vaskemaskiner som har vundet ulike tester. Men det er lite som skiller denne, maskinen fra LG og den beste fra Miele. Hvilke vaskemaskiner gjør det best i test?


Derfor er det kanskje ikke så overraskende at Råd Röns omfattende tester viser at Miele lager de beste vaskemaskinene.

LGs nye vaskemaskin kan være løsningen vi har ventet på. Synes fortsatt kombinert vaskemaskin og tørketrommel virker som det. Test: Lar deg fjernåpne garasjeporten fra mobilen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.