onsdag 13. september 2017

Varmepumpe flere innedeler

Flere innedeler på en utedel er ingen problem, det kan leveres i mange utgaver. For privatmarkedet er det som regel eller stk innedeler som er. Har sett litt på varmepumpe med to innedeler.


Vi har en kjeller som er litt kal og siden vi er på utkikk etter pumpe så fant jeg ut at det finnes pumpe med to innedeler. Da kan jeg ha en oppe i stua, og en til kjelleren. Se hvilke muligheter det er med flere innedeler.

Finn i tillegg svar på andre ofte stilte spørsmål om varmepumper. Mitsubishi Electric varmepumpe MXZ2DNordic Multi KW – eller flere innedeler på utedel i nordisk versjon! Prisen gjelder Nordic Multi med to designmodell ZEN EFhvit.


Daikin varmepumpe Daikin. Anlegget har et av bransjens beste luftrensersystem som. Panasonic 3emed tre . Vi har flere muligheter for varmepumpe multianlegg.


Multianleggene kan kun kjøre enten varme eller kjøl. Det er ingen problem å tilpasse flere typer innedeler sammen,.

Valg av innedeler styres av ditt behov. Har du et hjem der du har behov for optimal fordeling av varmen ± kan innedeler være den perfekte løsningen . En varmepumpe med flere innedeler har en utedel med sterkere kompressor og flere utganger. Du trenger å vite fra begynnelsen av hvor mange innedeler du ønsker, du kan ikke legge til flere senere.


Hvis planløsningen er litt vanskelig, eller det ikke er plass til flere forskjellige utedeler, kan en multi-split være et godt. Vi bygger nytt hus, og ønsker å ha varmepumpe. Har vært i kontakt med en varmepumpeleverandør , og han har anbefalt oss å ha to separate varmepumper istedenfor en multi med to innedeler. Han mente at utedelen ikke vil være stor nok til å kunne kjøre to innedeler hos oss?


Men jeg stusser litt over . Har derfor veldig lyst til å montere en innedel til varmepumpen der. Antakelig kommer jeg til å gå for pumpe fra Mitsubishi, men ser at den varianten med flere innedeler. Ja, finnes multi split pumper, også til fler enn to innedeler. Utedelen er da endel større enn på en enkel pumpe.


Men som regel anbefales det to enkle pumper. Vet ikke helt hvorfor annet enn det åpenbare at kun en pumpe stopper av gangen dersom det er noe galt, og prismessig er det ofte også gunstig . NIBE har innedeler for oppgradering av eksisterende varmesystem eller for nybygg med høye krav til varmtvannsproduksjon. Vi har også løsninger for store hus og bygninger med flere leiligheter.


Interessert i en komplett løsning med luft- vann- varmepumpe , men usikker på hvor du skal begynne?

Har du en stor bolig og skal kjøpe luft-luft varmepumpe kan du vurdere to eller flere inndeler. Les om fordeler og ulemper med to innedeler for varmepumpe. Tidligere har dette bare kommet i europeisk utgave, uten fabrikkmontert og behovstyrt varmestav i utedelen.


Nå er den endelig på det norske markedet! Multisplitt varmepumpe gir godt inneklima i alle rom Inverter multisplitt fra General varmepumpe kobler sammen flere varmepumper ( innedeler ) med en ute. Har du behov for kjøling på et soverom, ekstra varme i en kjellerstue eller har kanskje huset en planløsning som gjør at du egentlig har behov for flere varmepumper ? Velg mellom standard eller design innedeler , for vegg eller gulvmontasje, og få en løsning . Det er altså mange forhold våre tabeller ikke sier noe om, deriblant design, størrelse på innedel , filterteknologi, programmeringsmuligheter og andre . Det er også mulig å installere flere innedeler. Selv om innedelen er blitt mer stillegående de senere årene, bør du tenke grundig gjennom hvor den skal plasseres både med hensyn til varmefordeling og støy. Ved reversering vil fuktighet i luften kondensere . Det vanligste er veggmonterte varmepumper , men en gulvmodell kan være smart om du ikke ønsker å ha varmepumpen høyt på veggen.


Gulvmodeller er normalt enda mer stillegående enn veggmodeller. Du kan velge både vegg- og gulvmodeller. Det finnes også noen modeller med flere innedeler koblet mot én utedel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.