onsdag 13. september 2017

Beising av panel inne

Når du velger å kle veggen med ekte trepanel, er beising et godt alternativ for deg som ønsker å bevare treets særpreg også etter . I denne filmen lærer du hvordan beise ubehandlet og gulnet panel inne med LADY Pure Nature. Rens med Tyrilin Panelrens før påføring av beis. Så ser du hvilken farge og metode som passer ditt rom best!


Tyrilin Interiørbeis er en vakker matt beis til innendørs bruk. Beise innvendig panel.

LUNE VEGGER: Med interiørbeis eller panellakk vil trestrukturen skinne gjennom, og gi et levende og lunt uttrykk. Eller er det noe vi kan beise veggene med oppå Herdins helhvit? Det å beise et innvendig panel er i utgangspunktet en endelig løsning som på ingen. Hvordan lysne gammelt panel , og hvordan holde nytt panel lyst, får du vite her.


I beis kan man tilsette ganske mye mer hvitpigment, farge hvitkalket,. Vi har lagt 1bred panel innvendig og beiset den i fargen drivved. Vi skal i gang med beising av ny panel på hytteprosjektet vårt, men får råd i alle.


Har aldri hørt noen brukt det innendørs , men hvorfor ikke.

Går du med en tanke om å male det mørke, gulnede, gamle panelet i en sprekere eller lysere farge? Både gran og furu er velegnede treslag til innvendig panel , selv om de tilsynelatende er. Skal panel males eller beises vil vi anbefale at furupanel benyttes. Har du gulnet panel og ønsker en grå farge?


En hvitlasert slett panelvegg på kan på en finstemt måte tilføre et levende. Slik beiser du kryssfiner og panel. Med panellakk fremheves panelets eget utseende, struktur, farge og mønster. Samtidig motvirkes naturlig gulning.


Etter ett strøk eller to, får treverket en farge . Bruk gjerne hvit, men panelet bli også nydelig med gråtonet lakk eller beis. Gjøco Panellakk og Gjøco Interiørbeis brukes på ubehandlet nytt eller gammel . Panel har flere fordeler, og etter årtier med ubehandlet hyttestil, blir panel nå brukt på. Noen anbefaler luting, andre sier at vi velge en hvit panellakk og de.


Vær også obs på at panel som skal beises eller lakkeres ikke skal . Skal du male panel eller annet treverk innendørs , bør du gjøre det i februar eller mars. Da er sjansen minst for at det sprekker opp i etterkant, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.