fredag 1. september 2017

Redskapsbod monter

Redskapsboder får du i alle varianter og prisklasser, men hva bør du egentlig tenke på før du går til innkjøp? En redskapsbod er kjekt å ha, når man har hage og har anskaffet redskaper som trenger en trygg og praktisk plass når de ikke er i bruk. Enkelgarasjen som har alt; garasje, carport og bod.

Med Ægir redskapsbod opptar du et begrenset hageareal samtidig som du får plass til de fleste . Hagestue, redskapsbo grillbu, sommerstue eller hobbyrom. Tillegg for montering av hagestuer er kr 12. Tillegg for montering av skyvedør er kr 5.

Lekestue, anneks, vedbo sportsbo redskapsbo verksted -/hageveksthus til hobbybruk m. Tips til fundamentering/montering av bod. Redskapsboder og annekser i god kvalitet Vi har sansynligvis et fint anneks. AS leverer anneks, boder og mindre hytter ferdig for montering av kunde selv.


Praktisk veggbod som tar lite plass, da den har tre vegger for montering mot eksisterende bygning. Kan speilvendes og leveres i ferdige elementer med .

Me ser litt etter redskapsbod til å ha i hagen, men eg synst dei ferdigpakkene er litt. Lurte litt på den Monter har på tilbud nå, men den blir akkurat litt for bred. Våre stillasmontører har fagbrev og lang erfaring innen stillas.


ALLE PRISER INKLUDERER MONTERING, DEMONTERING OG TRANSPORT . Sommerbutikken er en stor leverandør av lysthus, gjestestuer og boder i reisverk klargjort for isolering fra Trähuset i Tyresø. Vi har også flere spesialinstallasjoner som f. Bod Smart Mini Pluss - grunnflate mDe fleste savner plass til lagring. Leveres med ferdigkappede takåser, uisolert.


Solid redskapsbod i elementer med doble dører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.