onsdag 20. september 2017

Pumpe til brønn

Norsk Pumpeservice er importør av Albatros pumper. Våre nedsenkbare pumper er av høy kvalitet og til de fleste behov. Skal pumpen bare brukes til å fylle brønnen?

Hvis man bare skal fylle brønnen en gang eller to i løpet av . ALLE PUMPER OG UTSTYR ER NYTT til en av landets absolutt rimeligste priser. Utstyret er tilrettelagt for montering uten bruk av avansert spesialverktøy. De ulike pumpetypene fungerer etter forskjellige.

Har en vannpumpe som pumper vann opp av et borehull. Vi har brønn som er borra 80meter, vannet blir pumpet inn til kjeller og trykk tank. Testet igjen pumpa og nå virker det, men med dårlig trykk.


Ser at trykktankmåleren står helt stille, så er nok . Med en enkel pumpe og slange og rørdeler kan du selv koble sammen et vannsystem for. Pumpen bør plasseres nær vannet eller brønnen. Et borehull eller brønn er i dag en løsning som gir sikker og stabil vannforsyning. En nedsenkbar pumpe har den fordelen at den trykker vannet oppover i .

Brønnen bores med foringsrør gjennom løsmasse og så langt ned i fjell at. Størrelsen på pumpen er avhengig av dybde på brønn, samt tilsig av vann i fjellet. Et alternativ ville være å lage et lite pumpehus ved siden av brønnen og benytte en ordinær brønnpumpe til å pumpe opp vann av brønnen. En brønn er et utgravd eller boret hull der det samler seg grunnvann eller der en kan hente. Ofte er det både produksjonsbrønner der oljen blir pumpet opp og . Det er i dag vanlig å bore brønnene 80-1m dype.


Kraftig pumpe med trykktank dersom den er koblet direkte til kran. EGEN BRØNN TIL HYTTA MED PUMPE TIL UNDER KR. Våre to sponsorer Brønn Energiboring . Naturligvis vil dette kreve installasjon av en spesiell pumpe som vil gi pumping av vann fra brønnen.


Vi skal bore en brønn for vannforsyning på hytta og i den forbindelse ser det ut som at jeg kan spare en masse penger på å montere pumpe . Brønnen skal være prøvepumpet og vannet skal ikke inneholde forurensninger. I en boret brønn bør pumpen monteres minst meter over brønnens bunn. I tettbygde strøk, som regel, det er ingen sentral vannforsyning derfor å gi seg med vann til husholdningsbruk og drikke krever enten en brønn .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.