tirsdag 5. september 2017

Hvordan montere garasjeport

Instruksjonsvideo for montering av Lobas garasjeport i en Igland Garasje. Jeg oppretter denne posten som en god guide på hvordan man monterer garasjeport/industriport. Husk, montering kan være forskjellig fra type .

For montering, bruk og vedlikehold av denne porten på en sikker måte, er det flere. Krafer sine garasjeporter Nordic/Premium er enkle å montere. Montering utføres av kundene selv eller av vår montør her på Østlandet.


Denne monteringsanvisningen viser steg for steg hvordan porten skal monteres.

Her finner du en fremstilling over montering og installeringsfunksjoner for din nye garasjeport. Startside Dokumentasjon Veiledninger for montering, drift og vedlikehold. Se vår film for montering av garasjeport.


Her finner du en animasjonsfilm som godt illustrerer montering av garasjeport.

GIAX har produsert med garasjeporter siden midten av 19tallet. Montering av forsterkningsplate for portåpner. Bruksområdet for dette garasjeport belaget er forklart i EN 13241-1. Denne anvisningen beskriver montering bruk og vedlikehold av Canimex garasjeport . Mange ønsker garasjeporter som krever minst mulig vedlikehold og ettersyn.


Kontakt en fagmann dersom du ikke er sikker på hvordan arbeidet skal gjøres. Nedenfor ser du et oversiktsbilde hvordan åpneren ser ut, ferdig montert. Obs Når åpneren ikke er montert på en garasjeport vil motoren gå hele tiden hvis . Nødåpneren monteres ved at man borer et hull i garasjeporten og fester vaieren til eksisterende utløsersystem. Nødåpneren er universal og av høy kvalitet. Denne port er ikke beregnet for montering av uerfarne montører.


Har en sånn 3M Tetningslist for Garasjeport, og lurer på om noen har montert/brukt sånn selv og erfaringer på hvordan montert? Garasjeporten vinduer er en enkel men effektiv tillegg til garasjen din hvis du prøver å selge hjemmet ditt, og finnes i mange ulike prefabrikkerte stiler. Denne betjenes enten av en bryter montert inne i garasjen (tilkoplet motor med en lampeledning) eller ved hjelp av en fjernkontroll som ligger .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.