tirsdag 5. september 2017

Anboring på vannledning

Reparasjon av lekkasje i rør er vanlig, mer vanlig enn vi ønsker. Våre metoder for anboring medfører ingen behov for vannavslag eller stans av produksjonsutstyr. Vi leverer anboring for VA og industri.


Har i lengre tid forsøk å finne anboring for montering av utvendig stoppekran inntil bolig. Har kran i dag, men denne sitter på hovedvannledning . Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.

BESTEMMELSER VED ANBORING : PRIVAT. Tilknytning av stikkledning til kommunal vannledning. Anboring på ledninger i drift skal kun skje under trykk. Montering av vannledning i bygning. Legging av vannledning i grøft.


Gjøres ved montering av anboringsklammer og . Juss: Hei Jeg ønsker å bytte vannledningen til. I den forbindelse har jeg oppdaget at anboringen min ligger midt i en .

Grave opp påkobling til hoved vannledning og bytte anboring til to hus, Jobben er i grusvei. For anboring på rør som støpejern, stål, plast, sement-eternitt, rustfritt. I over 1år har man anboret hovedledninger, og lagt stikkledninger for.


Vi har sluttet å bore hull i nye vannledninger. Systemet leveres som gjengefri anboring med bøyler til duktilt-, stål- og . Rehabiliterte vannledninger med NO-dig metoder i Bærum. Rengjøring av nye vannledninger med renseplugg (Under arbeid). Ved sanering av eksisterende anboring skal det være min. Mange vannledninger i Norge er over 1år.


Totalt er det anboringer på strekket, og av hensyn til beboerne i området har kommunen satt . Støpejernsrør, rørdeler, pakninger. Det skal benyttes anboringsventil ved anboring av stikkledning til kommunal . Vannledning i trase med . Han bestilte derfor ny vannledning med anboring fra kommunens ledning. I forbindelse med bestillinga var han nøye med beskrive hvordan . Stikkledninger fra boliger påkobles ny vannledning med anboring.


For hver anboring handler det om å sikre, grave opp, koble til. PE-rør som benyttes ved fornying av vannledninger.

Type anboring : PÅKOPLINGSPUNKTER TIL KOMMUNALT NETT: EGENSKAPER STIKKLEDNING: Lengde anboring -veggliv:.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.