mandag 4. september 2017

Husqvarna snøfreser test

Da kan en snøfreser være løsningen. Men spørsmålet er - hvilken snøfreser bør du velge? Vi har testet snøfresere.


Hvordan håndterer de ulike typer snø, hvordan er arbeidsbredden, og tåler motoren høy belastning. Se hvilken snøfreser som ble best i .

Selv om du måker aldri så riktig og har testet ut det meste av skuffer og. Da er det tid for å orientere seg i snøfresermarkedet. Når vi leverer ut en snøfreser er den montert, testet og klar for bruk.


Det finnes mange produsenter av snøfresere. I Norge er modeller fra Honda populære. En vekt på over hundre kilo er ikke . En snøfreser gjør at du kan gå vinteren i møte med et smil om.

Sjekk ut hvilket behov du har før du velger snøfreser – for å få måkt unna snøen så raskt og effektivt som mulig der du. Hvilken modell passer for deg? Finn din snøfreser her. Med snørike vintre har de blitt solgt ut fra de fleste forhandlere.


Snøfreseren har vært svært populære de siste årene. Hvorfor skal du investere i en snøfreser av høy kvalitet? Honda HSS 9ETS ble kåret til testvinner blant snøfresere i test utført av . Ikke vær bekymret hvis du må utsette arbeidet litt.


Totrinnssystemet fungerer godt selv om du må kjempe mot hardpakket snø. Snøen brytes ned før den mates . Brøyteskjær Snøfres Henger. Den perfekte arbeidsgampen.


Bäst i test – Snöslungor – experttester. Husqvarna , Honda og Viking –….

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.